13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - CSU Craiova a vizitat azilul de bătrâni

Fotbal – CSU Craiova a vizitat azilul de bătrâni

\n

Managerul Pavel Badea, directorul executiv Felix Grigore, directorul sportiv Gheorghiţă Geolgău şi alţi membrii ai staff-ului CS Universitatea Craiova, însoţiţi de jucătorii Ionuţ Stancu, Dragoş Dragalina, Cristi Ganea, Costin Curelea şi Viorel Ferfelea, au vizitat astăzi căminul de bătrâni cu ocazia Sfântului Nicolae, au împărţit cadouri şi au socializat cu vârstnicii.

„Mă bucur mult că Universitatea Craiova s-a gândit şi a realizat această acţiune. Pentru mine este emoţionant să particip la asemenea evenimente şi o să particip la cât mai multe de acest gen. Mă bucur că am reuşit să le înseninăm ziua acestor oameni. Ne-au urat să facem o echipă frumoasă, iar eu zic că suntem o echipă frumoasă şi o să ajungem cu siguranţă în Liga I, pentru că muncim pentru asta. A fost emoţionant pentru că mă gândesc la bunicii mei, la familia mea”, a spus Mihăiţă Pleşan.
„Cred că am reuşit, printr-o mică atenţie, să facem sărbătorile un pic mai frumoase acestor oameni. Din păcate, cu toţii vom ajunge aşa şi la bătrâneţe e nevoie să primeşti mici atenţii”, a spus Costin Curelea, completat de Viorel Ferfelea: „Sunt pe acelaşi sentiment cu Costin. Ne bucurăm că oficialii clubului nostru au reuşit să facă un mic efort pentru aceşti oameni care, aşa cum a spus şi el, cel mai mic lucru pentru ei înseamnă foarte mult şi ar trebui ca orice om să facă acest gest. Cel puţin acum, în perioada sărbătorilor, dacă nu se poate tot timpul”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS