7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarcel Iancu: Nu părăsesc echipa

Marcel Iancu: Nu părăsesc echipa

FC Universitatea Craiova a renăscut cu ajutorul lui Marcel Iancu (foto), iar pe perioada dezafilierii s-a ocupat juniorii rămaşi în curtea grupării alb-albastre, dar cu toate astea ieri a fost la un pas să renunţe la postul de preşedinte. S-a simţit mâhnit de unele declaraţii ale lui Marcel Popescu apărute în presa centrală, iar supărarea conducătorului oltean fiind alimentată de faptul că finanţatorul Adrian Mititelu nu a luat atitudine.
„Mititelu spune acum că ar vrea să lucreze din această iarnă cu mine, cu Balaci şi cu Ţicleanu. Mă bucur că, în sfârşit, a înţeles că trebuie să aducă lângă el oameni profesionişti şi că nu mai poate să ducă un război de unul singur. Însă, eu îi spun încă de pe acum că vreau să fiu lăsat să-mi fac treaba cum ştiu eu mai bine. Dacă Adi îmi va spune ceva, iar eu consider că el are dreptate, voi merge pe mâna lui fără nici o ezitare. Dacă el se încăpăţânează să facem doar cum vrea el fiindcă el este patronul, nu mă mai interesează. Din această iarnă trebuie să ne gândim doar la suporterii Universităţii Craiova, deoarece ei au suferit enorm şi ei au ales echipa pe care doresc să o susţină toată viaţa (…). Mă voi bate pentru păstrarea lui Napoli la cârma echipei. Craiova nu are nevoie de antrenor, deoarece Napoli este unul foarte bun, care poate promova echipa dacă este ajutat. În primul rând, în prezent, Universitatea Craiova şi Nicolo Napoli au nevoie de jucători ca să promoveze. Dacă îi trec acum pe bancă pe Dorel Stoica, Acka, Ciucă şi Săceanu, am terminat treaba şi putem să plecăm la plimbare. Trebuie să fim realişti, e nevoie de jucători, iar de acest lucru mă voi ocupa în iarnă. Nu pot să spun chiar totul, pentru că o să fiu întrebat de bani. Am nişte variante, dar nu le pot face publice acum“, a declarat Marcel Popescu, pentru Fanatik.

Jucătorii l-au întors din drum

Marcel Iancu a fost şi ieri pe baricade şi, deşi lăsase o postare pe contul său de facebook din care reieşea că este gata să-şi vadă de drumul său, a fost întors din drum de prietenul Nicolo Napoli şi de jucătorii de la FC Universitatea.
„Cu acest individ (Marcel Popescu – n.r.) am avut numai clinciuri în ultimul timp şi, din păcate, conducătorul clubului nu a intervenit după cele spuse de acesta. Cum poate să afirme el înaintea unui meci, cum este cel cu Minerul Motru, că aduce jucători în iarnă şi că va lupta să-l păstreze pe Napoli? De ce vorbeşte el despre FC Universitatea? Unde a fost până acum? Eu am fost la greu, am stat în soare, ploi sau vânt să urmăresc juniorii clubului, i-am mutat la Celaru ca să joace într-o competiţie şi puţini oameni ştiu ce greutăţi am întâmpinat. Inclusiv acum, cât echipa nu a dus-o bine din punct de vedere financiar, eu am fost trup şi suflet şi o parte dintre rezultatele înregistrate mi se datorează şi mie. Pe el nu l-am prea văzut pe la Roşiori sau Severin… Te doare când vezi asemenea lucruri. Am fost la băieţi în vestiar şi am vorbit cu ei înainte de antrenamentul de azi (ieri – n.r.) şi m-au încurajat, mi-au spus că nu pot să renunţ şi să-i las şi nu o voi face. Nu părăsesc echipa, rămân să câştigăm cu Motru şi sper să se rezolve cumva această poveste neplăcută“, a declarat Marcel Iancu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS