19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrebuie să câştigăm la Reşiţa

Trebuie să câştigăm la Reşiţa

Căpitanul echipei FC Universitatea Craiova, Mădălin Ciucă, a împlinit ieri 31 de ani şi şi-a „serbat“ ziua de naştere prin muncă, alb-albaştrii plecând la prânz spre Severin, unde au şi înnoptat, via Reşiţa. Gruparea olteană se va antrena astăzi pe malul Dunării, urmând să efectueze a doua jumătate a deplasării spre Banat, astfel ca în ziua meciului cu Metalul, care este programat mâine, de la ora 14.00, toată lumea să nu fie „lovită“ de oboseala drumului.
„Lângă familie am stat în weekend, acum «petrec» cu cealaltă familie a mea: FC Universitatea. Ne pregătim să plecăm spre Severin, unde vom înnopta, pentru că facem deplasarea spre Reşiţa din două părţi. Vrem ca la meciul cu Metalul să fim în cea mai bună formă, iar pentru asta trebuie să evităm oboseala. Ne aşteaptă un joc greu cu Metalul Reşiţa, care este fosta CSM Vâlcea, o echipă bună, care aspiră şi ea la play-off. Am înţeles că adversarii vor fi motivaţi în plus pentru acest meci, vor avea o primă specială şi nu fac referire la CSU. Se vorbeşte că s-ar băga şi Dorinel Munteanu la echipa din Reşiţa… Ne-am obişnuit de altfel cu jocurile tari, pentru că împotriva noastră toate echipele se motivează. Nu contează pe ce prime joacă ei, important este să ne facem noi jocul şi sunt sigur că rezultatul va fi pozitiv. Dacă vom câştiga cu Metalul, dau şi berea în vestiar“, a declarat Mădălin Ciucă, pentru GdS.
„Este un joc de şase puncte, pentru că Metalul Reşiţa ocupă un loc care îi permite participarea în play-off şi atunci e foarte important pentru noi să ne impunem. Noi trebuie să jucăm foarte bine şi să obţinem cât mai multe puncte tocmai în aceste jocuri cu echipele care vor prinde play-off-ul, pentru că la finalul campionatului se va face alt clasament, în care vor conta punctele din meciurile directe. Este foarte bine pentru moral să revenim pe primul loc acum, asta dacă ne ajută şi rezultatele, dar vom vedea ce va fi“, a completat liderul din teren al grupării oltene.

„Mă bucur că revin“

Suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene pentru partida de la Arad, în care FC Universitatea a remizat cu UTA, scor 1-1, Mădălin Ciucă a afirmat că rezultatul a fost bun, ţinând cont de faptul că echipa sa a evoluat în inferioritate numerică mai mult de o repriză. „Îmi pare rău că nu am fost şi eu pe teren, dar asta e. Rezultatul de la UTA este bun dacă ţinem cont de faptul că am avut un jucător eliminat (Acka ‘43 – n.r.). Am obţinut un punct şi am pus destule probleme. Am înţeles că am ratat câteva ocazii bune de gol, ceea ce înseamnă că formăm o echipă puternică. Era bine să fi câştigat toate cele trei puncte, pentru că rămâneam pe primul loc, dar nu contau prea mult în viitor, pentru că UTA va juca în play-out. Sper să ne revanşăm la Reşiţa, să câştigăm şi să ne facem suporterii fericiţi, pentru că sunt sigur că vor veni şi acolo într-un număr mare“, a încheiat Mădălin Ciucă.
Pentru jocul de la Reşiţa va reveni în lot şi atacantul Ovidiu Stoianof, căruia i-a expirat suspendarea primită după jocul cu CSM Vâlcea, de la Roşiori, în timp ce Ripoli şi-a reluat pregătirile şi există şanse să prindă lotul pentru disputa cu Metalul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS