14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Stângă: Nu-mi este teamă de niciun meci

Fotbal – Stângă: Nu-mi este teamă de niciun meci

CS Universitatea Craiova a susţinut astăzi, la stadionul „Ion Oblemenco”, o conferinţă de presă, în care antrenorul Ovidiu Stângă şi jucătorii Andrei Sin şi Gabriel Precup au prefaţat întâlnirea de sâmbătă, de la ora 21.00 (TVR 1), cu FC Olt Slatina, dispută contând pentru runda a 8-a din Liga a II-a, seria a 2-a.

„Este un meci foarte important, cu o istorie lungă, care pe vremuri se disputa la nivelul Diviziei A şi era o ambiţie şi o atmosferă fantastică în tribună. Încercăm să repetăm acea perioadă bună, ca şi calitate a jocului şi să mulţumim spectatorii, pentru că fără ei nu ar fi frumos. Trebuie să mergem pe aceeaşi linie pozitivă ca şi atitudine, pentru că dacă nu o avem este greu să câştigăm acest meci. Presiune este tot timpul pe echipă, pentru că ne dorim victoria. Vizavi de rezultatul lor de la Târgu Mureş (0-0 cu ASA – n.r.) pot spune că nu mă interesează. Dacă noi câştigăm, nu contează ce fac celelalte contracandidate. Mie nu-mi este teamă de niciun meci, pentru că eu cred în forţa echipei mele. Din păcate nu-l vom putea utiliza pe Ferfelea, care este încă sub tratament, dar este spre bine”, a declarat Ovidiu Stângă.
„Suntem conştienţi că ne aşteaptă o partidă dificilă, pentru că întâlnim o echipă bună a Ligii a II-a. Noi venim după o serie de meciuri bune, după trei victorii şi un egal şi sperăm ca şi sâmbătă să obţinem toate cele trei puncte puse în joc. Ne dorim foarte mult victoria, pentru a continua seria de victorii începută cu Olimpia Satu Mare de pe teren propriu”, a afirmat atacantul Andrei Sin.
„Din punctul meu de vedere întâlnim una dintre cele mai bune echipe ale seriei, care şi-a anunţat dorinţa de a participa în play-off, dar noi vrem să câştigăm. FC Olt s-a întărit foarte mult în această vară, pentru că se gândeşte la promovare. Rezultatul de ieri, de la Târgu Mureş, este bun pentru noi, având în vedere că ambele au reuşit să facă nouă puncte şi sunt în spatele nostru la trei puncte, nu s-au apropiat prea tare. Fiecare contracadidată care se încurcă înseamnă un pas bun pentru noi. Dar nu trebuie să ne intereseze prea tare ce fac ceilalţi, important este să câştigăm noi. Nu mai sunt foarte mulţi jucători care i-am avut colegi la FC Olt, în perioada când am jucat acolo, e vorba de doi ani şi s-au schimbat foarte multe lucruri pe acolo”, a declarat Gabriel Precup.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS