19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSU, victorie preţioasă cu UTA

CSU, victorie preţioasă cu UTA

CS Universitatea Craiova s-a impus sâmbătă seară, pe stadionul „Ion Oblemenco”, scor 2-0, în faţa formaţiei UTA Arad, într-o partidă contând pentru etapa a 6-a din Liga a II-a, seria 2. Alb-albaştrii au deschis scorul prin Viorel Ferfelea, în minutul 6, atacantul craiovenilor marcând dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri. CSU a majorat diferenţa pe tabela de marcaj prin Adrian Ionescu, în minutul 35, când portarul oaspeţilor, Oberhauser, a respins în faţă o centrare venită de pe partea stângă de la Ferfelea, iar mijlocaşul Craiovei a şutat imparabil de la aproximativ zece metri.
În minutul 57, Ferfelea a driblat fundaşii centrali ai grupării arădene, portarul Oberhauser a ieşit în întâmpinare şi l-a agăţat pe mijlocaşul craiovenilor, „centralul“ indicând punctul cu var, dar Costin Curelea a şutat „telefonat“, ratând penaltiul.
CS Universitatea Craiova a fost aproape de un nou gol în minutul 72, Dragu a reluat cu capul o centrare, dar mingea a nimerit bara, Oberhauser fiind bătut. De menţionat că şi arădenii au nimerit bara în minutul 69, prin Apostu.
CS Universitatea: Brac – Cârjă, Fl. Pătraşcu, Scarlat (‘80, Precup), I. Stancu – Sin, Ad. Ionescu, Cr. Ganea – Cl. Dragu (‘83, Voinea), Ferfelea, Curelea (‘70, Dragu). Antrenor: Ovidiu Stângă.
UTA: Oberhauser – Zanardini (‘59, Monac), Faye, Ţabără, G. Neagu – Medina jr., N. Oltean, Santa Moreno (‘53, Firţulescu), Ov. Popescu – Sălăjan, Apostu (‘68, Tecsi). Antrenor: Eugen Trică.
Cartonaşe galbene: Ganea / Oltean, Firţulescu, Oberhauser.
Au arbitrat: Dragoş Istrate – Petruţa Iugulescu, Gabriel Ion Catană.

Stângă, mulţumit

La finalul disputei cu UTA, antrenorul formaţiei CS Universitatea Craiova, Ovidiu Stângă, s-a arătat mulţumit de modul cum a evoluat echipa sa, în special în prima repriză, dar mai ales de rezultat. „A fost un meci frumos, tensionat, dar aşa este când ratezi mult şi nu te eliberezi de acest stres. UTA şi-a creat şi ea câteva ocazii bune în finalul meciului şi ţin să-i felicit pentru modul cum au abordat partida până în ultimul minut. În primul meu meci de la echipă, cu Satu Mare, nu cunoşteam foarte bine lotul, dar uşor-uşor am început să-i învăţ şi mă bucur că e concurenţă pe posturi. Daniel Opriţa nu a jucat pentru că a fost răcit şi din cauza asta nu a fost nici pe banca de rezervă. Am stat puţin mai rău la faza defensivă, pentru că avem acei jucători suspendaţi şi n-am avut nici un fundaş central pe bancă, a trebuit să improvizăm în ultimele minute. Ferfelea e un jucător reprezentativ pentru noi, are sclipiri şi ne bucurăm că-l avem alături de noi. Sunt mulţumit de rezultat şi pot spune că se vede şi un progres în joc. Noi ne dorim să umplem tribunele tot timpul. La Craiova nu ne putem permite să greşim de foarte multe ori. Este un campionat lung şi e prea devreme să vorbim de play-off. Vedeţi şi dumneavoastră că apar surprize de la o etapă la alta“, a declarat Ovidiu Stângă, la TVR 3. „Am oprit şi de la echipa a doua pentru acest meci şi o să încerc să mai promovez tineri în viitor. Este o neşansă pentru ei, pentru cei de la centrul de copii şi juniori, pentru că avem un lot numeros la prima echipă şi e mai dificil să urce cineva la ea la momentul actual“, a completat tehnicianul grupării din Bănie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS