17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNaicu: Îmi fac treaba acolo unde lucrez

Naicu: Îmi fac treaba acolo unde lucrez

Nou promovată în Liga a III-a, FC Balş o duce bine în seria a 3-a, ocupând locul patru după cinci runde, despărţind-o doar golaverajul de locul doi şi doar două puncte de poziţia de lider. Asta poate pentru că l-au creditat în vară pe craioveanul Victor Naicu, un antrenor îndrăgostit de podium, care ştie să promoveze echipe şi tineri jucători. FC Balş a debutat cu stângul în Liga a III-a, fiind corectată de ACS Viitorul Municipal Craiova chiar pe teren propriu, scor 1-2, a urmat apoi o uşoară creştere, 0-0 cu CS Vişina Nouă, în deplasare, pentru ca din etapa a treia să urce treptat în clasament graţie unor rezultate surprinzătoare pentru mulţi. A câştigat la Podari cu 4-3, a „corectat“ acasă pe CS Tunari, scor 1-0, apoi s-a impus la Bucureşti în faţa celor de la Metaloglobus, scor 2-1.
„Am început mai greu, a fost şi puţin ghinion la început, dar uşor-uşor ne-am revenit, chiar dacă am avut un program dificil. Pentru unii sunt surprinzătoare rezultatele noastre, dar pentru mine nu. Am ştiut de la început că va fi bine, pentru că mi-am făcut un lot bun, cu nişte băieţi serioşi, am muncit bine şi nu puteam rămâne în subsolul clasamentului. Eu îmi fac treaba acolo unde lucrez, s-a văzut şi la Apa, şi la Podari. Mă uit în seria noastră şi văd că eu am promovat două dintre echipe, dar lucrez la o a treia, dar asta-i viaţa“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS.

„Sunt şi la noi probleme“

Chestionat în legătură cu „secretul“ ce a condus la rezultatele din ultimul timp, Victor Naicu a spus că la FC Balş este vorba de unitatea grupului, recunoscând că sunt însă şi mici probleme. „Suntem binişor, nu ne lăudăm, dar nici nu ne văităm. În privinţa banilor, suntem cu salariile la zi, dar nu am încasat primele, însă ni s-a promis că se rezolvă în zilele următoare problema. Atmosfera e bună la echipă, băieţii sunt hotărâţi să continue această linie ascendentă, dar ar fi şi mai bună dacă s-ar linişti apele la nivel de conducere. Spun asta pentru că domnul Ion Aldea şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte şi practic singura noastră legătură cu oamenii care finanţează este Liviu Cincă, organizatorul de competiţie. Sperăm ca lucrurile să revină la normal foarte curând“, a spus tehnicianul craiovean, fiind convins că FC Balş poate „atenta“ la primul loc, deşi are un obiectiv modest: menţinerea în Liga a III-a. „Sâmbătă, de la ora 15.00, jucăm cu Juventus Bucureşti, locul doi şi una dintre pretendentele la promovare. Nu va fi uşor, dar eu cred că vom contabiliza alte trei puncte şi vom urca în clasament. Noi nu avem obiective îndrăzneţe, cum au alţii, dar dacă prindem un culoar favorabil, să ştiţi că nu ne vom da la o parte“, a încheiat Victor Naicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS