19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSteaua vrea victoria

Steaua vrea victoria

Campioana României, Steaua Bucureşti, întâlneşte astăzi, de la ora 21.45 (Digi Sport 1), pe Arena Naţională, formaţia engleză Chelsea Londra, într-o partidă din etapa a doua a grupei E din Liga Campionilor.
„Va fi un meci foarte greu cu Chelsea. Vom încerca să câştigăm acest meci şi vom vedea dacă vom şi reuşi. Fiecare punct din Liga Campionilor este important. Mourinho este foarte important pentru Chelsea, iar competiţia este alta. Au cel mai bun antrenor din lume, au un lot valoros, dar noi vom încerca să câştigăm un punct sau trei puncte“, a spus antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, conform Mediafax.
„Trebuie să câştigăm, avem nevoie de cele trei puncte. Nu e o dramă să pierzi un meci în grupă dacă le câştigi pe celelalte. Avem nevoie de 11 puncte ca să fim sigur că ajungem în optimi. Nu contează în ce ordine obţinem aceste puncte. Evident că suntem puţin sub presiune după ce am pierdut cu FC Basel, dar mai avem cinci meciuri şi dacă le câştigăm pe toate, vom ajunge în optimi“, a declarat portarul londonezilor, Petr Cech.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS