19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Pandurii, pe val

Vicecampioana României, Pandurii Târgu Jiu, a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), pe Dinamo Bucureşti, în primul meci al etapei a VII-a a Ligii I. Pentru Pandurii au marcat Momcilovici (‘76) şi Eric (‘86), iar pentru Dinamo a înscris Matei (‘37). De menţionat că Dinamo a evoluat cu un jucător mai puţin din minutul 62, după ce Grecu a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe.
Pandurii: Mingote – Unguruşan, Mamele, Erico, Momcilovici – Anton, Breeveld (‘46, Ciucur) – Buleică, Eric, Nicoară (‘46, Di Stefano) – Matulevicius (‘66, Rubio). Antrenor: Cristian Pustai.
Dinamo: Bălgrădean – Luchin, Durimel, Grigore, Grecu – Thicot (‘81, Lazăr), Boubacar, Elton (‘69, Şerban) – Matei (‘69, Filip), Ţucudean, Curtean. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.
Cartonaşe galbene: Erico, Unguruşan, Matulevicius, Rubio / Grecu (2), Durimel, Grigore, Lazăr.
Cartonaş roşu: Grecu (‘62).
Au arbitrat: Istvan Kovacs – Miclos Nagy, Marius Nicoară; Cătălin Popa.
Observatori: Ion Turculeanu, Patriţiu Abrudan.

Pustai: Nu sunt mulţumit

Antrenorul oltenilor, Cristi Pustai, nu a fost deloc impresionat de jocul echipei sale din prima repriză. „A fost o victorie muncită, foarte grea, mult schimbată în această pauză generată de meciurile echipei naţionale. Ei au jucat într-un modul nou 4-1-4-1 şi Eric a fost foarte izolat. Am mutat în repriza secundă, am rămas cu un singur închizător şi Eric a avut mai multe spaţii. A venit şi eliminarea lui Grecu şi am evoluat din ce în ce mai bine. Urmează partida cu Dnepr, dar nu sunt foarte mulţumit. Mă refer la prima repriză: am construit foarte lent. Mă aşteptam la o mai bună viteză, la o mobilitate mai mare. Totuşi, sper ca jucătorii să rămână în minte cu repriza secundă, una bună din punctul meu de vedere. Avem şi jucători accidentaţi şi evoluăm pe trei fronturi, urmează şi Cupa României“, a declarat Pustai, la Digi Sport.
„Trebuie să fim realişti: nu am jucat atât de bine, însă ne-am dăruit şi am obţinut încă trei puncte. Aşteptăm cât mai multe victorii. Avem un lot fabulos, când unii dintre jucători nu evoluează la potenţial maxim, imediat intră alţii care compensează. Dinamo şi-a revenit, începe să arate ca echipa din urmă cu mai multe sezoane, astfel că rezultatul obţinut este foarte important. Suntem o echipă tânără, suntem vicecampioana României. Dacă am ajuns în grupele Europa League înseamnă că avem valoare. Bineînţeles că plecăm cu a doua şansă în cupele europene, dar vă asigur că vom face câteva surprize“, a spus Eric.

Prunariu, în coasta
lui Condescu

Mihai Prunariu a devenit oficial membru al Consiliului de Administraţie al clubului Pandurii. Prunariu este şi director al CS Pandurii şi membru al Organizaţiei Judeţene Gorj a PSD. Decizia de numire a lui Mihai Prunariu a avut loc în cadrul şedinţei AG a Acţionarilor, la care au participat: primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, directorul de Resurse Umane al CEO, Ion Răuţ, patronul Artego, Viorel David, şi preşedintele Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia, Marin Condescu. Pe lângă numirea lui Prunariu, în locul lui Anton Sava, reprezentantul CEO a mai propus modificarea statutului Asociaţiei pe care funcţionează Clubul Pandurii, în ceea ce priveşte comisia de cenzori. Următoarea şedinţă a Adunării Generale a Acţionarilor va avea loc la jumătatea lunii viitoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS