20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFestivitatea de deschidere a Campionatului European de Taekwondo Cadeţi

Festivitatea de deschidere a Campionatului European de Taekwondo Cadeţi

Ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, a participat la festivitatea de deschidere a Campionatului European de Taekwondo WTF la Cadeţi care se desfăşoară în perioada 22 – 25 august la Sala Polivalentă.
Ministrul Nicolae Bănicioiu a salutat iniţiativa Federaţiei Române de Taekwondo WTF pentru organizarea celor două campionate, atât cel pentru cadeţi, cât şi cel de Para-Taekwono şi i-a încurajat pe sportivi: „Vreau să urez tuturor bun venit în România şi mult succes sportivilor care participă la aceste campionate. Felicit Federaţia pentru organizarea acestor acţiuni sportive deosebite şi pentru prilejul pe care l-au oferit, astfel, sportivilor cu dizabilităţi de a-şi demonstra puterea sportivă. Mă bucur nespus că ţara noastră este gazda acestor campionate. Este un moment oportun pentru a promova această disciplină practicată de 2000 de ani, de altfel şi singura dintre ramurile artelor marţiale cuprinsă în programul Jocurilor Olimpice. Încă o dată le urez mult succes sportivilor noşti şi am încredere că, nu peste mult timp, aceştia vor ajunge să ne reprezinte cu mândrie şi rezultate bune în competiţii la nivel mondial”.
În cadrul acestui eveniment, doamna Georgeta Gavrilă, Preşedintele de Onoare al Federaţiei Române de Taekwondo WTF i-a înmânat ministrului Tineretului şi Sportului un trofeu pentru sprijinul pe care îl acordă atât Federaţiei, cât şi sportului în general.
La festivitate au mai participat Prof. Dr. Conf. Sorin Oprescu, primarul general municipiului Bucureşti şi Cristian Popescu Victor, primarul sectorului 4.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS