19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, pe primul loc

Pandurii, pe primul loc

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a treia a Ligii I. Golurile oltenilor au fost marcate de Paraskevas (‘47) şi Eric (‘90+2), respectiv Astafei (‘20) pentru moldoveni.
Pandurii: Lazar – Pleaşcă, Mamele, Paraskevas (‘64, Erico), Bohale – P. Anton, Nistor – Buleică, C. Cristea (‘62, Eric), Nicoară – Lemnaru (‘63, Matulevicius). Antrenor: Cristian Pustai.
Oţelul: Brăneţ – Joao Felipe, Sârghi, S. Costin, D. Popescu – Filip, Giurgiu – Iorga, Neagu (‘75, Milea), Marquinhos (‘89, Băjenaru) – Astafei (‘77, Paraschiv). Antrenor: Ionuţ Badea.

Pustai a băgat rezervele

Pandurii a câștigat foarte greu meciul cu Oțelul Galați şi asta pentru că antrenorul gorjenilor, Cristi Pustai, a început partida cu mai multe rezerve în perspectiva întâlnirii de joi, din deplasare, cu Hapoel Tel Aviv, din manşa a doua a turului trei preliminar al Ligii Europa. „Am sperat la victorie, dar a fost obținută târziu și chinuit. Poate câteodată e mai frumos așa. Am odihnit de tot jucătorii de benzi și pe Nicandro, care acuză o leziune pe posterior. Am ţinut pe bancă și cei trei jucători, Eric, Erico și Matulevicius, deci au fost cam mulţi de înlocuit deodată. Speram să nu se simtă atât de tare. Mi-am propus să fac schimbarea în minutul 60 și am reușit să mă ţin de acest gând. Lui Eric îi trebuie minute, dar e mai bine să se odihnească“, a declarat Cristi Pustai, la Digi Sport.

Eric: Victoria aceasta este a întregii echipe, nu a mea

Autorul preţiosului gol din prelungiri, brazilianul Eric de Oliveira, a afirmat că victoria este a întregii echipe, nu a lui: „Sunt foarte bucuros că am putut să dau gol. Nu a fost golul lui Matulevicius, s-a văzut că nu a atins mingea. Golul îl dedic copilului meu, care a făcut doi ani. Mă bucur că i-am făcut acest cadou. A contat foarte mult această victorie, suntem pe primul loc, chiar dacă au trecut doar trei etape, dar ne vom menţine. Când dau gol, mereu închid ochii şi timp de câteva secunde îmi amintesc toată viaţa dificilă pe care am trăit-o. Mă bucur că am reuşit să marchez şi sper să nu mă opresc aici, să ajung cu Pandurii cât mai sus. Un jucător trebuie să evolueze cu plăcere şi în campionat, şi în cupele europene, chiar dacă este un pic obosit. Indiferent de scor, aş vrea să ne întoarcem de la Tel Aviv calificaţi“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS