20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGheorghe Constantin, preşedinte la CSM Vâlcea

Gheorghe Constantin, preşedinte la CSM Vâlcea

Prima mutare a lui Dan Niţu de la preluarea echipe CSM Vâlcea a fost numirea lui Gheorghe Constantin în funcţia de preşedinte al clubului din Zăvoi. „Gheorghe Constantin este preşedinte, este deja angajatul clubului. Cred că aveam nevoie de cineva cu experienţă în conducerea clubului, ca să nu mai ratăm promovarea. Dânsul va fi al treilea în organigrama clubului, primii rămân managerul general Lucian Munteanu şi directorul general adjunct Bogdan Medrea“, a declarat senatorul Dan Niţu, conform liga2.ro.
Noul patron al CSM-ului l-a dorit pe Costică „Vâlcea“ în vara trecută la Damila Măciuca, dar fostul şef al CCA a ajuns la UTA Arad. Niţu susţine că nu mai sunt probleme cu actele în privinţa schimbului de cluburi CSM Vâlcea – Damila Măciuca. „Totul este legal şi regulamentar, eu am preluat CSM şi am făcut transferuri de jucători, nu avem ce probleme să avem la federaţie. Singurele noastre probleme sunt datoriile lăsate la utilităţi, pe care însă ni le-am asumat şi le vom plăti“, a punctat Niţu.
Tot la capitolul sosiri şi-a trecut numele şi fundaşul stânga Marius Briceag (21 ani), care a semnat un contract pe doi ani cu CSM Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS