14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAu început combinaţiile la Târgu Jiu

Au început combinaţiile la Târgu Jiu

Oficialii vicecampioanei României au bătut palma cu doi jucători, un atacant muntenegrean şi un portar, şi sunt gata să-i dea drumul lui Dan Nistor.

Au început mişcările de trupe la Târgu Jiu, conducătorii de la Pandurii fiind foarte ocupaţi atât cu cooptarea jucătorilor, cât şi cu vânzarea unora.
Dacă la mijlocul săptămânii trecute l-au înregimentat pe fundaşul sârb Marko Momcilovic, sâmbătă s-a ajuns la alte două înţelegeri, oltenii obţinând acordul de împrumut al portarului Răzvan Stanca şi acordul verbal al atacantului muntenegrean Admir Adrovic.
Răzvan Stanca, o mai veche cunoştinţă a suporterilor de pe stadionul „Municipal – Tudor Vladimirescu“, el apărând poarta pandurilor timp de trei ani, între 2008 şi 2011, a venit sub formă de împrumut de Steaua, pe o perioadă de un sezon.
În ceea ce-l priveşte pe Admir Adrovic, conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu se felicită pentru transferul golgheterului din sezonul trecut din Muntenegru, acesta urmând să se prezinte în această dimineaţă la Târgu Jiu, va efectua vizita medicală la Craiova, apoi se va alătura lotului oltean în cantonamentul de la Sibiu. „Am discutat cu unul dintre jucătorii cu care se aflau pe lista noastră. Este vorba de golgheterul celor din Muntenegru din sezonul trecut, Admir Adrovic, şi va veni aici pentru a efectua vizita medicală, după care vom discuta despre semnarea contractului“, a precizat preşedintele CA al pandurilor, Marin Condescu, pentru site-ul oficial al clubului.
Admir Adrovic (25 de ani, 1,84 m) a jucat sezonul trecut la Buducnost Podgorica, echipă pentru care a înscris 15 goluri în 26 de meciuri, şi va ajunge la Pandurii contra sumei de 75.000 de euro.
Pandurii îi mai are pe lista de posibile achiziţii pe Djordje Despotovici (atacant sârb, 21 de ani, Spartak Subotica), Ifeany Victor Onylo (atacant nigerian, 22 ani, FK Javor Ivanjica), Aleksandar Sofranac (fundaş central, 22 de ani, din Muntenegru, FK Mladost Podgorica) şi Vladica Brdarovski (fundaş dreapta, 23 de ani, din Macedonia, FK Rabotnicki Skopje).

Nistor, spre CFR Cluj

Preşedintele CA al clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a anunţat, în schimb, că s-a ajuns la un acord cu CFR Cluj pentru un transfer al lui Dan Nistor. Dacă vor ajunge la un acord cu jucătorul, ardelenii vor achita grupării oltene suma de 500.000 de euro plus TVA, gorjenii păstrându-şi un procent de 25% dintr-un viitor transfer. În această afacere sunt incluşi şi doi jucători ai echipei CFR Cluj. „Am negociat şi ne-am înţeles cu CFR, dar acum rămâne ca şi jucătorul să fie de acord precum şi jucătorii de la CFR. Lucrurile cu Malaga au stagnat după ce nu s-au calificat în Europa și atunci a venit oferta celor de la CFR, care și-au dorit foarte mult să îl transfere pe Nistor. Ne-am înţeles la suma de 500.000 de euro plus TVA. Asta e ce s-a obţinut cu speranţa că doi jucători de la CFR, Nicoară şi Hora sau Batin, vor dori să vină la noi şi cu 25% dintr-un eventual transfer. Nicoară a jucat la Pandurii sezonul trecut, iar Batin a mai fost şi el la noi şi ne-a plăcut foarte mult. Dar totul este acum la stadiul de negocieri, nu este finalizat nimic încă. Ne-am înţeles şi am bătut palma, dar încă nu s-a semnat nimic“, a declarat Marin Condescu.

S-au stabilit preţurile abonamentelor

Clubul Pandurii Târgu Jiu a anunţat că va pune în vânzare, începând de joi (20 iunie), abonamentele pentru sezonul viitor, acestea urmând să fie distribuite la casele de bilete. În privinţa meciurilor din Liga Europa, intrarea în stadionul „Municipal – Tudor Vladimirescu“ se va face doar pe bază de bilete.
Preţurile abonamentelor vor fi următoarele: 100 de lei la peluze, 250 de lei la tribunele I şi II, 350 de lei la tribuna 0 şi 1.000 de lei la tribuna Vip.
Clubul Pandurii va oferi pentru închiriere – distribuire de abonamente şi cinci loje oficiale la următoarele tarife: 4 loje cu 12 locuri – abonament pentru un an 200.000 de lei şi o lojă de 30 de locuri – abonament pentru un an 500.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS