20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBarca şi Juve vor să-şi facă fanii fericiţi

Barca şi Juve vor să-şi facă fanii fericiţi

După Borussia Dortmund – Malaga 3-2 şi Galatasaray Istanbul – Real Madrid 3-2, Liga Campionilor ne oferă alte două sferturi spectaculoase. Prima va avea loc în Spania, FC Barcelona urmând să întâlnească, de la ora 21.45 (Digi Sport 1), pe Paris Saint Germain, aceasta fiind manşa a doua a sferturilor de finală. În tur, pe „Parc des Princes“, a fost 2-2, iar rezultatul avantajează gruparea catalană. „Avantajul pe care l-am obţinut prin cele două goluri marcate în deplasare, precum şi cel al propriului teren ne dau posibilitatea de a ne califica pentru a şasea semifinală consecutivă a Ligii Campionilor. Avem la dispoziţie 90 de minute pentru a demonstra în faţa fanilor noştri că merităm asta“, a declarat mijlocaşul spaniolilor, Xavi Hernandez, care speră ca Leo Messi să fie recuperat până la ora jocului: „Îmi pare rău pentru aceste accidentări. Dacă despre Leo vom vedea dacă va fi apt de joc, în schimb Mascherano va reveni, probabil, peste şase săptămâni. Sunt absenţe importante, dar, repet, avem un rezultat bun, suntem favoriţi, jucăm la noi acasă şi există 90 de minute pentru a tranşa calificarea“.
De partea cealaltă, fundaşul echipei PSG, brazilianul Thiago Silva, speră ca echipa din Hexagon să facă o partidă mare pe „Camp Nou“, dezvăluind că are o slăbiciune pentru Barca. „Agentul meu a fost în tratative avansate cu Barcelona, dar până la urmă am ales PSG. Niciodată nu ştii ce se poate întâmpla în viitor. Când eram mic, nu pierdeam nici un meci jucat de Barcelona. M-am îndrăgostit de această echipă de atunci, datorită lui Romario, Ronaldo sau Rivaldo, şi simt la fel şi astăzi. În cazul în care Barcelona ne-ar elimina, aş ţine cu ea să câştige trofeul. Nu pot spune ce se va întâmpla în viitor, am contract cu PSG, dar treburile legate de hârtii se pot rezolva dacă cele două părţi se înţeleg. Deci, cine ştie, într-o zi s-ar putea să ajung la Barcelona“, a declarat Thiago Silva, pentru mundodeportivo.com.

„Credem în calificare! Suntem Juventus!“

Juventus a pierdut cu 2-0 în Germania, în turul sferturilor, dar italienii nu dezarmează şi cred în şansa lor de a merge mai departe, în dauna celor de la Bayern Munchen. „Credem în calificare, pentru că suntem Juventus. Vom da totul în acest meci“, a promis fundaşul campioanei Italiei, Leonardo Bonucci.
Ajunsă în primele opt echipe ale continentului pentru prima oară după şapte ani, Juve o aşteaptă pe Bayern cu o serie de cinci victorii pe teren propriu în toate competiţiile. La rândul lor, nemţii vin în Italia după ce tocmai au obţinut titlul de campioni, cu şase etape înainte de final, record pentru fotbalul german.
Partida Juventus Torino – Bayern Munchen va avea loc astăzi, de la ora 21.45 (Digi Sport 2).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS