7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUngur şi Hasse deschid balul

Ungur şi Hasse deschid balul

Jucătorii Adrian Ungur şi Robin Haase se vor confrunta, astăzi, în primul meci al întâlnirii de Cupa Davis România – Olanda, din turul doi al Grupei I din zona euro-africană, conform tragerii la sorţi de ieri, de la Braşov. Ordinea meciurilor din întâlnirea România – Olanda, găzduită de Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi“, este următoarea: astăzi, începând cu ora 13.00, meciuri de simplu: Adrian Ungur – Robin Haase; Victor Hănescu – Igor Sijsling; sâmbătă, ora 15.00, meci de dublu: Horia Tecău/Marius Copil – Thiemo de Bakker/Jean-Julien Rojer; duminică, ora 13.00, meciuri de simplu: Victor Hănescu – Robin Haase; Adrian Ungur – Igor Sijsling. Telespectatorii vor putea urmări în direct toate partidele pe TVR 2 şi TVR HD.
Românii pornesc cu optimism. „Confruntarea cu Olanda este una foarte importantă, avem adversari de top 100 ATP, dar am venit să câştigăm şi abia aştept să înceapă meciurile“, a spus Victor Hănescu.
Jucătorii români au bilanţ pozitiv cu olandezii. Victor Hănescu îl conduce pe Robin Haase, cu 1-0, în întâlnirile directe din circuitul profesionist, iar Horia Tecău pe Jean-Julien Rojer, cu 5-4. Ceilalţi jucători nu s-au confruntat.
Antrenorul echipei de Cupa Davis a Olandei, Raymond Knaap, a declarat că meciul va fi unul interesant, mai ales că „România de acum nu mai este cea de anul trecut. De această dată, echipa României nu mai este cea de anul trecut, pentru că are în componenţă cei mai buni jucători“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS