17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal: Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor

Handbal: Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor

Campioana României la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a calificat ieri în semifinalele Ligii Campionilor, după ce Zvezda Zvenigorod a învins FTC Budapesta, pe teren propriu, scor 30-27 (12-16), infomează mediafax.ro. Înfrângerea de ieri menţine FTC cu 6 puncte în grupa 2 a Ligii Campionilor, la fel ca Oltchim, care are însă avantajul rezultatelor directe cu formaţia ungară, înaintea partidei de duminică, în compania formaţiei Krim Ljubljana (8 puncte). Zvezda este ieşită din cărţile calificării, victoria de ieri aducându-i primele şi ultimele 2 puncte în grupă.

Oltchim îşi permite orice rezultat cu campioana Sloveniei, dar o victorie la minimum 5 goluri în meciul de azi i-ar aduce calificarea în semifinale de pe primul loc al grupei 2, caz în care ar evita Gyor ETO în semifinale. Dacă va reuşi performanţa, Oltchim va întâlni Larvik HK în penultimul act al competiţiei. Meciul Oltchim-Krim Ljubljana se va juca azi, de la ora 18.00.
În sezonul trecut, Oltchim a fost eliminată în semifinale, de Gyor ETO, formaţia care a pierdut ulterior trofeul, în faţa celor de la Buducnost.
Obiectivul echipei Oltchim în actuala stagiune este câştigarea Ligii Campionilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS