17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGrigoraş aşteaptă întăriri pentru retur

Grigoraş aşteaptă întăriri pentru retur

Evoluţia pandurilor cu Gaz Metan Mediaş l-a convins pe antrenorul Petre Grigoraş că lotul trebuie întărit dacă vrea să „prindă“ un loc de cupă europeană

Pandurii nu a izbutit să menţină avantajul de un gol pe tabela de marcaj, iar Gaz Metan Mediaş a profitat de bâlbâielile din defensivă şi a egalat norocos, printr-un autogol, Rusu trimiţând involuntar în proprie poartă în prelungiri (‘90+2). Rezultatul de 1-1 a fost deranjant, dar prestaţia din final l-a exasperat pe antrenorul oltenilor, Petre Grigoraş, care a invocat şi ghinionul pentru golul primit în ultimele secvenţe ale întâlnirii. „A fost un joc tensionat, cu o primă repriză a noastră şi a doua a Gazului. Cred că şi meritau să dea un gol mai devreme, dar este iritant să ratezi victoria din cauza unui autogol în ultima secundă“, a spus Grigoraș, la Digi Sport, explicând şi motivul pentru care echipa este în scădere de formă: „În tot acest sezon, ne-am axat doar pe un nucleu de 12-13 jucători, care nu sunt la un nivel ridicat din punct de vedere al experienţei. N-am avut soluţii ca să mai schimb măcar trei-patru dintre ei. Dar, nu este vorba despre relaxare aici. Oricum, toţi cei din Târgu Jiu trebuie să fie mândri că au o asemenea echipă“, a completat tehnicianul oltenilor.
Petre Grigoraș a mai spus că s-a convins cu această ocazie că nu poate prinde un loc de Liga Europa, pentru că de Liga Campionilor s-a cam îndepărtat, fără să întărească lotul cu jucători valoroşi: „Cu acest lot, în proporţie de 99% n-avem nici o şansă. Doar dacă vom face patru-cinci transferuri putem spune că avem şanse să ne luptăm pentru un loc de Europa League“.

Grigoraş şi Pârvulescu, la un pas să bată un om
al Gazului

Tensiunea din finalul jocului cu Mediaşul a condus şi la un „episod“ mai puţin obişnuit la Târgu Jiu, pentru că unul dintre oficialii oaspeţilor s-a bucurat intens, dar ostentativ, la adresa băncii oltene. Răspunsul a uimit, Petre Grigoraş i-a reproşat modul de a se bucura, cerându-i totodată antrenorului ardelean Cristi Pustai să ia atitudine cu omul său, în timp ce preşedintele Eugen Pârvulescu l-a luat de gât pe medieşean şi a fost la un pas să-l bată, dar jucătorii au intervenit rapid şi au „stins“ conflictul.
„Un gest de ţăran al unui component pe care nu trebuie să îl bag în seamă. Nu m-am supărat pe altceva, pentru că nu aveam de ce. A fost o ieşire a unui ţăran prost, care s-a trezit pe banca de rezerve şi voia să facă un gest. Nimeni nu contestă punctul câştigat, dar să faci gestul acesta… de dobitoc?! Şi-a făcut publicitate de animal prost, cretin. Nu mai discut de acel personaj pentru că nu reprezintă Gaz Metan Mediaş. Acolo e un antrenor foarte elegant, conducere la fel, iar jucătorii au muncit şi îi felicit pentru cum au jucat. Nu sunt compatibili cu acel personaj care nu are nici o semnificaţie“, a explicat tehnicianul Petre Grigoraş, la conferinţa de presă de după meci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS