7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCS Apa Craiova, într-un vizibil progres

CS Apa Craiova, într-un vizibil progres

Formaţia craioveană CS Apa traversează o perioadă foarte bună, fiind neînvinsă în ultimele patru jocuri disputate, în care a obţinut două victorii şi două egaluri, semn că numirea cuplului de antrenori Ionel Luţă – Florin Dumitru a fost inspirată. În aceste ultime confruntări nu s-a primit nici măcar un gol, meritele aparţinând atât portarului Adrian Surdu, ale cărui prestaţii au fost demne de aplaudat, cât şi defensivei conduse de Gheorghiţă. „Seriozitatea, disciplina şi munca au făcut ca statisticile să fie pozitive. Băieţii au înţeles ce responsabilităţi au şi se străduiesc să şi le îndeplinească aşa cum trebuie. Nu le-a plăcut nici un moment să fie pe ultimul loc şi iată că ambiţia lor a început să se vadă, am urcat în clasament şi suntem la doar câteva puncte de mijlocul ierarhiei“, a explicat „secundul“ Florin Dumitru, care nu s-a abţinut să-şi laude portarii, în mod special pe Surdu: „Echipa şi-a dat drumul la joc, defensiva funcţionează bine, dar şi «Tarzan» a făcut minuni în poartă, a scos absolut tot. Nu vreau să-l laud şi să şi-o ia în cap, dar nici nu pot să nu-i recunosc meritele. Am portari buni, nu-mi fac probleme“, a mai spus Florin Dumitru, pentru GdS.

„Din retur vom consemna revirimentul“

Şi preşedintele Dorel Grigorie s-a arătat mulţumit de modul în care au luptat în ultimele confruntări Cristi Cojocaru şi compania şi promite că în retur toţi rivalii se vor teme de CS Apa Craiova. „Ştiam că vom avea un parcurs cu sincope la început, dar din etapa a şaptea am început să intrăm în normalitate, am pus probleme tuturor echipelor cu care am jucat şi am obţinut şi câteva rezultate notabile. Am bătut pe Muncitorul Reşiţa, o echipă bună, cu pretenţii, pe Flacăra Făget, care era pe primul loc… Noi sperăm să încheiem turul cu 11 puncte, adică mizăm pe o victorie în meciul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Jiul Rovinari. Suntem pe drumul cel bun şi asta se vede cu ochiul liber. O să vedeţi că din retur vom arăta foarte bine, toţi se vor teme de noi, pentru că lotul va fi îmbunătăţit şi băieţii vor avea parte de o pregătire foarte bună. Vom încerca să readucem copiii Craiovei acasă şi vom face o echipă competitivă. Vom schimba şi imaginea clubului, vom avea un site prin care îi vom ţine la curent pe iubitorii fotbalului cu tot ce se întâmplă la club. Repet, din retur vom consemna revirimentul“, a spus preşedintele Dorel Grigorie, pentru GdS.
CS Apa Craiova organizează selecţii pentru grupele de copii născuţi în anii 1998-1999, 2000-2001, 2002-2003, 2004-2005 şi 2006-2007, cei dornici putând afla mai multe amănunte la numărul 0760.341.071.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS