10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBeckham pleacă de la Los Angeles Galaxy

Beckham pleacă de la Los Angeles Galaxy

Fotbalistul englez David Beckham a anunţat că finala Ligii nord-americane de fotbal (MLS), din 1 decembrie, cu Dynamo Houston, va fi ultimul său meci pentru echipa Los Angeles Galaxy, dar va mai accepta o altă „provocare“ înainte de a se retrage din activitatea de jucător, informează Mediafax. „Am petrecut momente speciale ca jucător la Los Angeles Galaxy, dar vreau să mai trăiesc o altă provocare înainte de a-mi încheia cariera de fotbalist“, a declarat Beckham într-un comunicat.
Mijlocaşul de 37 de ani ar urma să-şi anunţe viitoarea sa destinaţie în următoarele zile într-o conferinţă de presă.
Săptămâna trecută, Melbourne Heart a anunţat că discută cu Beckham pentru ca el să evolueze în campionatul australian, unde joacă şi vedeta italiană Alessandro Del Piero, dar agentul jucătorului englez a dezminţit aceste informaţii.
Beckham a sosit la LA Galaxy în 2007, de la Real Madrid, şi mai are un an de contract cu gruparea americană. „De la sosirea mea, am văzut cum a crescut an de an popularitatea fotbalului (în SUA – n.r.). Nu consider această plecare ca sfârşitul relaţiei mele cu MLS. Ambiţia mea este să devin acţionar în această structură în viitor“, a menţionat fostul căpitan al naţionalei Angliei, cu 115 selecţii în palmares.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS