19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSeverinul şi-a găsit adversar, Pandurii caută

Severinul şi-a găsit adversar, Pandurii caută

Pauza competiţională, datorată meciurilor pe care le va susţine naţionala României din preliminariile CM din 2014, cu Estonia şi Andorra, este un moment de respiro pentru majoritatea echipelor din Liga I.
Formaţia CS Turnu Severin va disputa un joc amical contra echipei Flacăra Făget (Liga a III-a, seria a 4-a), în care Nicolo Napoli şi Jerry Gane vor încerca să regleze jocul şi să remedieze problemele consemnate în primele şapte runde. Disputa va avea loc sâmbătă, pe stadionul „Termo“, de la ora 18.00. „Am luat acest joc pentru ca Nicolo Napoli să-i cunoască mai bine pe băieţi şi să încercăm să îmbunătăţim relaţiile de joc. Această pauză ne prinde foarte bine, pentru că avem timp să punem la punct anumite probleme“, a declarat antrenorul severinenilor, Jerry Gane, pentru GdS. „În privinţa tratativelor cu italienii nu am noutăţi, ştiu că a avut loc o întâlnire cu conducătorii oraşului după meci şi că a rămas să se mai discute“, a spus vicepreşedintele grupării de la Dunăre, Răzvan Lupu, pentru GdS.
La rândul lor, oficialii echipei Pandurii Târgu Jiu au intenţionat să perfecteze un minicantonament, la Săcele sau la Câmpina, dar până la urmă au renunţat la idee şi vor să parafeze un joc amical pentru ziua de marţi. „Vom lua în calcul şi varianta unui joc amical, care să se dispute marţi, în compania unei echipe de Liga a III-a“, a declarat Eugen Pârvulescu, pentru Sport în Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS