19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportApa, în pericol să nu susţină barajul

Apa, în pericol să nu susţină barajul

Campioana judeţului Dolj la fotbal, CS Apa Craiova, are mari probleme în privinţa susţinerii barajului de promovare în Liga a III-a, pe care ar urma să-l dispute pe 20 iunie, de la ora 17.30, în compania vâlcenilor de la Posada Perişani. În cadrul ultimei şedinţe a Comitetului Executiv al FRF, pe fondul stabilirii meciurilor de promovare, s-a discutat şi despre situaţia Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dolj, iar verdictul a fost că forul oltean trebuie să intre în legalitate până pe 13 iunie, altfel campioana nu poate fi programată pentru baraj. Altfel spus, AJF Dolj trebuie să aibă un Birou Executiv care să valideze clasamentul final al Ligii a IV-a.
„Nu ştiu ce să spun, pentru că noi nu avem nici o vină. Ne-am câştigat dreptul prin muncă, trebuie să susţinem meciul de baraj. Cum competiţiile de juniori au fost recunoscute deja, pe terenul de la «GP» Craiova desfăşurându-se şi un turneu zonal, mă aştept să ne lase şi pe noi să susţinem meciul de promovare. E dreptul nostru, repet, şi l-am câştigat pe teren. Nu e normal să suferim noi din cauza altora. Sper să se găsească o portiţă şi să fie bine“, a declarat, pentru GdS, antrenorul CS Apa Craiova, Victor Naicu.
Reamintim că actualii conducători ai AJF Dolj, Nicu Neagoe şi Sorin Pătraşcu, sunt suspendaţi din funcţii pentru doi ani de către Comisia de Disciplină a FRF, ei neputând schimba verdictul nici săptămâna trecută, la Comisia de Recurs. În plus, principalul contestatar al acestora, Silviu Bogdan, a anulat în instanţă, prin decizie definitivă şi irevocabilă (11 mai 2011), toate hotărârile luate în Adunarea Generală din 19 decembrie 2009, astfel că organismele AJF au fost lovite de nulitate. La solicitările FRF, pe 25 februarie 2012 a avut loc Adunarea Generală Extraordinară, în cadrul căreia s-a stabilit noua organigramă a AJF Dolj, Silviu Bogdan fiind ales în fruntea forului. Au urmat certuri şi drumuri pe la Judecătoria Craiova, întrucât vechea conducere a refuzat să părăsească sediul de pe strada Gheorghe Doja, simţindu-se nedreptăţită. Ca să poată intra în drepturi, noua conducere trebuie să prezinte o hotărâre judecătorească, definitivă şi irevocabilă, însă aceasta nu a fost pronunţată deocamdată, astfel că noul Birou Executiv nu-şi poate pune girul pe clasamentul Ligii a IV-a şi nu numai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS