7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJuventus a luat titlul

Juventus a luat titlul

Formaţia Juventus Torino a câştigat campionatul Italiei, după ce s-a impus, duminică, în deplasare, cu 2-0, în faţa echipei Cagliari, iar rivala AC Milan a pierdut derbiul cu Internazionale Milano, scor 2-4, în etapa a 37-a, penultima din Serie A. Juventus a câştigat partida cu formaţia Cagliari, de la Trieste, datorită golurilor înscrise de Vucinici ‘6 şi Canini ‘74 (autogol), informează Mediafax.
La Milano, Inter, fără Cristian Chivu în lot, a învins echipa AC Milan, prin golurile lui Milito ‘14, ‘52 (penati), ‘79 (penalti) şi Maicon ‘88. Pentru AC Milan a înscris Ibrahimovici ‘44 (penalti), ‘46.
În urma acestor rezultate, Juventus are 81 de puncte, cu o etapă înainte de finalul campionatului, în timp ce AC Milan, ocupanta locului doi, are 77 de puncte.
Juventus Torino nu a înregistrat nici o înfrângere în acest sezon, obţinând 22 de victorii şi 15 remize. Acesta este al 28-lea titlu naţional din palmaresul echipei Juventus Torino, primul după 2003. Echipa torineză a mai câştigat campionatul în 2005 şi în 2006, dar aceste titluri i-au fost retrase după Calciopoli, scandalul meciurilor trucate din campionatul italian.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS