20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEchipa CSS, aproape de podium

Echipa CSS, aproape de podium

Echipa masculină de tenis de masă, juniori 1, de la CSS Craiova, s-a clasat pe locul patru la Campionatul Naţional desfăşurat recent la Buzău.
Cristian Bărbulescu, Cassian Ştefan şi Dan Zărnescu, componenţii echipei pregătite de Liviu Nicoli, au înregistrat următoarele rezultate: CSS Craiova-CSS Zalău 4-2, CSS Craiova-Pristavu Câmpulung II 4-0, CSS Craiova-LPS Constanţa 4-0, CSS Craiova-CS Dumbrăviţa 4-0, iar în turneul final pentru locurile 1-4, tenismenii craioveni au obţinut următoarele rezultate: Craiova-Pristavu Câmpulung 1 2-4, Craiova-Constanţa 1 0-4 şi Craiova-Bistriţa 0-4. Locul patru îl mulţumeşte pe antrenorul Liviu Nicoli, care a spus: „Este un rezultat foarte bun având în vedere că Bistriţa şi Constanţa sunt centre olimpice, iar clubul din Câmpulung este privat şi acolo se investeşte foarte mult pentru formarea şi pregătirea sportivilor“.
La proba individuală, Cristian Bărbulescu a pierdut meciul pentru intrarea în semifinală în faţa lui Adrian Costea (CSM Bistriţia), scor 4-3, craioveanul ocupând în final locul cinci. La feminin, echipa CSS Slatina 1 a obţinut titlul de campioană naţională, iar LPS Slatina s-a clasat pe locul patru. CSS Slatina a mai câştigat trei medalii, pe lângă titlul naţional. La dublu feminin, clubul oltean a luat argint, prin Diana Lupu şi Adina Diaconu, dar şi o medalie de bronz, la aceeaşi probă, câştigată de Bogdana Trifu, care a făcut echipă cu o jucătoare din Râmnicu Sărat, Andreea Roşca. În fine, la dublu mixt, Diana Lupu a urcat pe a treia treaptă a podiumului, făcând echipă cu Kanabe Szilard (Târgu Secuiesc).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS