17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRoxana Han Gatzel, încrezătoare în evitarea retrogradării

Roxana Han Gatzel, încrezătoare în evitarea retrogradării

Roxana Han Gatzel (foto), transferul-bombă al echipei feminine de handbal SCM Craiova, a efectuat ieri primul antrenament alături de noile sale colege. Nu sunt jucătoare cu experienţă şi cu salarii mari, aşa cum era la campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea, formaţie de la care s-a transferat, ci tinere de perspectivă, care cred că au ce învăţa de la handbalista de 31 de ani, care are destule performanţe notabile în palmares, printre care titlul de vicecampioană mondială. Roxana, care evoluează pe postul de centru, a vorbit ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, despre primele impresii, dar şi planurile la noua sa echipă. „Mă bucur că am revenit acasă, în oraşul în care m-am născut. Aici mi-am început activitatea, sub conducerea antrenorului Roşca Aurelian, şi mă gândesc că probabil o s-o şi închei. Vreau să ajut echipa şi voi face tot ce pot. Azi (ieri – n.r.) am avut primul antrenament şi m-am înţeles foarte bine cu fetele. S-au mişcat foarte bine şi cred că o să facem o treabă foarte bună. Sper ca în acest sezon să obţinem victorii suficiente să rămânem în prima ligă şi din vară, probabil, o să fie o echipă din ce în ce mai bună“, a spus jucătoarea care consideră că transferul la o echipă mai mică nu va reprezenta o barieră între ea şi naţionala României.
Nicu Stoian, directorul clubului SCM Craiova, a menţionat că experimentata jucătoare a venit în Bănie în aceleaşi condiţii contractuale ca la Oltchim, dar că sponsorii echipei vor susţine salariul jucătoarei de la care craiovenii aşteaptă să contribuie decisiv la salvarea echipei de la retrogradare.
După 11 etape disputate din Liga Naţională, SCM Craiova ocupă ultimul loc, cu 2 puncte, iar mâine va juca pe teren propriu, la Filiaşi, de la ora 11.00, cu HC Zalău, echipa de pe locul doi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS