17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIoniţă şi Max Nicu, scoşi la mezat

Ioniţă şi Max Nicu, scoşi la mezat

Lui Alex Ioniţă (foto) şi Max Nicu nu le-a mers deloc bine anul acesta în Germania, ambii fiind scoşi la vânzare de cluburile la care activează.
De multă vreme pe lista neagră a „ţapilor“ de la FC Köln, Alex Ioniţă (22 de ani) şi alţi patru colegi vor fi vânduţi pentru ca, apoi, clubul să-şi poată permite achiziţionarea unor jucători de top. „E marea ţeapă a fostului manager Meier. Cumpărat în 2010, pe două milioane de euro, Ioniţă a jucat 108 minute în Bundesliga şi n-a reuşit să convingă pe nici unul dintre cei trei antrenori cu care a lucrat. Acestui tânăr îi lipseşte complet ambiţia şi de aceea va fi vândut imediat. Cluburi interesate? În cel mai bun caz din România“, a comentat Bild.
Nici Max Nicu nu se bucură de simpatie la SC Freiburg, deşi în 2009 făcea senzaţie în Bundesliga, cu Hertha, şi debuta în naţionala României (trei selecţii). Max Nicu nu mai prinde nici banca de rezerve la ultima clasată în Bundesliga, iar conducătorii clubului SC Freiburg l-au anunţat să-şi caute echipă. Impresarul românului, Maikel Stevens, a intrat în contact cu divizionara secundă München 1860: „Am vorbit la club, dar n-am primit răspuns“.
Ziarul Tageszeitung apreciază însă că mijlocaşul de 29 de ani, care a avut doar patru apariţii la Freiburg în 2011-2012 (0 goluri), are şanse minime să ajungă la München: „1860 caută întăriri pentru apărare şi atac. Recent i-a fost oferit mai ofensivul Emanuel Kone, de la CFR Cluj“. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS