17 C
Craiova
vineri, 10 iulie, 2020
Știri de ultima oră Sport Energia a pierdut la Reşiţa

Energia a pierdut la Reşiţa

Energia Pandurii Târgu Jiu a pierdut pe terenul echipei HC Caraş-Severin, scor 26-32, într-un joc restant al etapei a zecea a Ligii Naţionale de handbal masculin. Energia rămâne pe locul patru, dar poate termina anul pe podium dacă învinge duminică, acasă, pe HC Odorhei. Gorjenii au cedat jocul înainte de a începe, când au decis să facă deplasarea la Reşiţa în ziua partidei. Coborâţi din autocar, handbaliştii lui Andrieş nu s-au întâlnit cu balonul în primele opt minute, când s-au văzut conduşi cu 7-1. Gazdele au avut şi zece goluri avans în minutul 38, doar prezenţa rezervelor Reşiţei pe parchet împiedicând o înfrângere şi mai clară. Liviu Andrieş a lăsat să se înţeleagă că problemele financiare şi automulţumirea după calificarea în primăvara europeană au demotivat echipa sa. „Concluziile sunt clare şi certe: sunt foarte dezamăgit de echipa mea, e un lucru tipic românesc ca, atunci când ne vedem cu sacii în căruţă, să nu mai dăm totul pe teren. A fost un meci clar câştigat de echipa gazdă şi noi trebuie să ne trezim la realitate pentru că nu avem alte soluţii. Problemele s-au adunat la noi, şi accidentări, şi anumite chestiuni financiare. Ştiţi cum este jucătorul  român, în momentul când nu-i dai ceea ce i se cuvine de drept, e foarte greu să-l motivezi. După jocul cu italienii, jucătorii mei au intrat la Reşiţa resemnaţi şi parcă mulţumiţi de ei şi au lăsat-o mai moale“, a declarat tehnicianul Energiei. Cei doi interi titulari, Păiuş şi Mazilu, nu au marcat, autorii golurilor pentru olteni fiind: Ilieş (5), Asoltanei (5), Apolzan (3), Udriştoiu (3), Şandru (3), Mocanu (2), Popescu V. (2), Mledenciu (2), Popescu A. (1).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Bogații de la Piețe și Târguri

Bogații de la Piețe și Târguri. Directorii de la Pieţe au averi însemnate. Administratorul societăţii, Alin Mărăcine (stânga) pare, totuşi, mic copil pe lângă directorul tehnic Claudiu Neagoe (centru) şi directorul de dezvoltare Marian Viorel Marin (dreapta).

ȘTIRI GdS

Bogații de la Piețe și Târguri

Bogații de la Piețe și Târguri. Directorii de la Pieţe au averi însemnate. Administratorul societăţii, Alin Mărăcine (stânga) pare, totuşi, mic copil pe lângă directorul tehnic Claudiu Neagoe (centru) şi directorul de dezvoltare Marian Viorel Marin (dreapta).

Număr record de internări la Infecţioase Craiova. S-a depăşit...

Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş“ din Craiova are, în prezent, cei mai mulţi pacienţi internaţi de la începutul pandemiei. Infecţioasele au...

Părinte, umilit la ISJ Dolj: S-a terminat programul, mai...

Părinte, umilit la ISJ Dolj: S-a terminat programul, mai staţi?

Primăria Târgu Jiu a primit un teren lângă Parcul...

Primăria Târgu Jiu a primit, prin donație, un teren lângă Parcul Coloanei Fără Sfârșit. Terenul a fost donat...

Scapă Complexul Energetic Oltenia de faliment?

Complexul Energetic Oltenia (CEO) mai are câteva săptămâni la dispoziție pentru finalizarea Planului de restructurare și decarbonare. Documentul...

Horoscopul de weekend

BerbecIeși din zona ta de confort și nu te mai gândi că nu ești pregătit să faci schimbări, să ții piept unor...