17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportInvitaţie la spectacol

Invitaţie la spectacol

După ce a dat lovitura la Cluj, divizionara A de baschet masculin Energia Rovinari este obligată să câştige duminică, acasă, cu CSM Oradea. „Este un meci foarte important pentru noi. Victoria de la Cluj nu ar avea prea mare valoare dacă nu am câştiga şi acum, acasă, cu Oradea. Va fi o partidă dificilă. Oradea constituie o formaţie foarte incomodă, suntem conştienţi de asta, dar echipa mea a demonstrat că este într-o formă bună şi e clar că singura variantă pentru mine de luat în calcul este victoria. Jocul din atac şi apărare merge mai bine. Vă spuneam că reapariţia în echipă a lui Steffel şi Mocanu va schimba mult în bine jocul“, a declarat tehnicianul Slobodan Nikolic.
Cu o victorie cu CSM Oradea, Energia ar reveni în lupta pentru play-off, astfel că fanii sunt aşteptaţi lângă echipă. „Victoria de la Cluj ne-a readus în grafic. Sper să putem mulţumi fanii cu încă un succes cu Oradea. Mă aştept ca sala să fie plină pentru a fi alături de noi. Se poate spune că victoria din faţa campioanei a constituit şi o invitaţie foarte bună pentru fanii noştri de a veni în număr cât mai mare“, a mai afirmat Nikolic.       
Jocul din etapa a X-a a diviziei A la baschet masculin programat în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, la ora 20.00, este transmis în direct de Digi Sport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS