14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEchipele SCM-U joacă în deplasare

Echipele SCM-U joacă în deplasare

Toate echipele de la SCM-U Craiova, cu excepţia celei de handbal feminin care va juca următorul meci oficial în luna ianuarie a anului viitor, evoluează etapa aceasta în deplasare, iar antrenorii îşi doresc să revină victorioşi de pe terenuri străine. De la ora 11.00, formaţia feminină de baschet, antrenată de Liviu şi Daniela Manea, va juca în compania formaţiei Olimpia Braşov, în cadrul etapei a zecea din Divizia A. Cele două formaţii s-au mai întâlnit de două ori până acum, iar victoria a revenit de fiecare dată oltencelor. „Este un meci dificil, între două echipe de valori apropiate. Adversara noastră vrea să se califice în play-off, dar sper să ne impunem“, a spus vineri, înainte de plecare spre oraşul de sub Tâmpa, antrenorul Liviu Manea.

Baschetbaliştii vor
să învingă iar la Sibiu

 
Baschetbaliştii de la SCM-U au meci la Sibiu, de la ora 18.00, contra formaţiei CSU Atlassib, care are un parcurs bun după primele opt etape, cu şase victorii şi două eşecuri. Jucătorii craioveni, antrenaţi de Andelko Mandic şi Marius Toma, vor pleca în ziua meciului spre Sibiu şi speră să câştige, la fel ca anul trecut, când au produs surpriza. O victorie le-ar reabilita imaginea în faţa propriilor fani, supăraţi după ce etapa trecută favoriţii au pierdut disputa de pe teren propriu, cu Dinamo, după ce au avut 20 de puncte avans.
După aproape trei săptămâni de pauză, cauzate de o acţiune a echipei naţionale, echipa feminină de volei craioveană joacă astăzi la Constanţa, în compania campioanei en-titre CSV Tomis, de la ora 19.00, în cadrul etapei a treia din Divizia A1. „Adversara este una redutabilă, dar nu a câştigat meciul dinainte. Ne vom juca şansa“, a spus antrenorul oltencelor, Berti Văsuica. În fine, voleibaliştii lui Dan Pascu vor întâlni „U“ Cluj şi vor să obţină punctaj maxim, adică o victorie cu 3-0 sau 3-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII