17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLeVar Seals a lăsat Giurgiu pentru Craiova

LeVar Seals a lăsat Giurgiu pentru Craiova

Jucătorul american şi-a reziliat contractul cu CSS Giurgiu, neputând trece peste tragedia în urma căreia fostul său coechipier, Hardy Chauncey, şi-a pierdut viaţa, şi a semnat ieri cu SCM-U Craiova

După moartea baschetbalistului american Hardy Chauncey, divizionara A de baschet CSS Giurgiu a început să se destrame. Antrenorul Theo Evans şi jucătorii Levar Seals şi Justin Eller, toţi trei de origine americană, şi-au reziliat contractele, neputând trece peste drama de duminică, când jucătorul Hardy Chauncey a murit la Spitalul „Bagdasar-Arseni“ din Bucureşti, unde fusese transportat în stare de comă, după ce fusese bătut sâmbătă, într-un club de noapte din Giurgiu.
LeVar Seal nu a părăsit campionatul românesc şi a fost convins de oficialii SCM-U Craiova să evoluze pentru clubul oltean. Jucătorul de 29 de ani, care măsoară 1,95 metri, evoluează pe postul de extremă şi a mai jucat în România la „U“ Mobitelco Cluj, CS Otopeni, CSU Sibiu, iar în această vară semnase cu nou-promovata CSS Giurgiu, echipă la care joacă şi doi craioveni, fraţii Iulian şi Cristian Corneanu.
Unul dintre cei mai spectaculoşi baschetbalişti din campionatul intern a vorbit zilele trecute despre decizia de a părăsi clubul din Giurgiu. 
 
Nu mai putea intra
în sală

 
„Nu vreau să se înţeleagă că mi-e frică sau ceva de genul ăsta. Nu acesta e motivul pentru care am decis să plec. Pur şi simplu, nu mai pot intra în acea sală. Nici să mă văd cu colegii după cele întâmplate cu Chauncey şi nici să mă gândesc tot timpul că era cu noi, acolo, în acea sală şi în vestiar. Nu mă mai simţeam confortabil, iar conducerea clubului a înţeles. Am avut toate condiţiile, ca la un club de talie europeană. Absolut tot ce am vrut şi am avut nevoie am primit. Amintirea lui Chauncey va fi tot timpul în mintea mea, dar, pe de altă parte, baschetul e jobul meu. Trebuie să mă gândesc şi la asta“, a declarat LeVar Seals, conform Mediafax. 
LeVar Seals a jucat la Craiova în prima etapă din acest sezon, când CSS Giurgiu s-a impus cu scorul de 73-62, americanul fiind cel mai bun marcator al echipei sale, cu 22 de puncte reuşite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII