17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAllan Green vrea să boxeze cu Bute

Allan Green vrea să boxeze cu Bute

Pugilistul Allan Green şi-a manifestat dorinţa de a evolua într-un meci împotriva lui Lucian Bute, campionul IBF al categoriei supermijlocii, afirmând despre român că este un boxer „OK“, informează presa canadiană, citată de Mediafax. Allan Green (30-3, 21 KO) a afirmat că vrea să-l întâlnească pe român, după ce Glen Johnson şi Kelly Pavlik au refuzat. El l-a calificat pe Bute un pugilist „OK“.
„Nu îl plasez la acelaşi nivel cu băieţii care participă în Super-Six. Cel care va câştiga acest turneu va fi considerat fără îndoială cel mai bun din lume. Bute a bătut mai mulţi boxeri buni, dar nici unul de felul celor din Super-Six“, a declarat Allan Green. Pugilistul din Oklahoma s-a declarat extrem de „concentrat“ asupra carierei, după ce anul trecut sora şi verişoara lui au murit.
El a mai spus că ar accepta mai puţini bani pentru a urca în ring contra lui Bute, spre deosebire de Pavlik şi Johnson. „Nu o voi lua ca pe o lipsă de respect. Glen este un pugilist şi un prieten bun“, a declarat Green.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU