14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii au plecat la Debrecen

Găzarii au plecat la Debrecen

Gaz Metan CFR Craiova a plecat ieri în cel de-al doilea stagiu de pregătire, care va fi susţinut în Ungaria, la Debrecen, în intervalul 28 iulie – 6 august. Antrenorul Cosmin Bodea va miza în acest cantonament, destinat exclusiv exerciţiilor tehnico-tactice, pe 22 de fotbalişti, fiind vorba despre: portari: Mihai Neagoe, Alex Iordan; fundaşi: Marius Bălău, Rareş Vârtic, Adrian Olah, Cosmin Cruşoveanu, Mihnea Firoiu, Cosmin Bogdan; mijlocaşi: Eugen Rioşanu, Hugo Moutinho, Alin Coţan, Alex Neacşa, Milan Mitic, Alex Mirescu, Ionuţ Mitroi, Florin Pârvu, Alin Bitiş; atacanţi: Alin Vigariu, Laurenţiu Boroiban, Bogdan Chirea, Patrian Trifu, Daniel Oprea. Jucătorii care nu se regăsesc în acest lot au fost puşi pe liber de către conducerea grupării Gaz Metan CFR, un caz aparte având fundaşul Octavian Nicola şi mijlocaşul Cătălin Niţă, care nu şi-au reziliat încă înţelegerile. De asemenea, apărătorul central Paul Irimescu nu a efectuat deplasarea în Ungaria din cauza unei accidentări la genunchi, suferite în perioada petrecută la Poiana Braşov. „Paul are probleme destul de serioase la un genunchi şi am decis să nu forţeze şi să rămână pentru recuperare. A făcut investigaţii şi n-ar fi ceva serios, dar are nevoie de repaus“, a spus directorul sportiv Marian Zaharia.
Lotul va fi completat zilele acestea, în cantonamentul din Ungaria fiind aşteptat astăzi şi portarul Mihai Şteţca, de la FCM Târgu Mureş, care a bătut ieri palma cu găzarii pentru următorii doi ani. Sunt discuţii şi cu un atacant român, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, oficialii olteni neexcluzând ideea ca acesta să fie prezent la Debrecen până la finalul acestei săptămâni.
Gruparea olteană va susţine patru jocuri de verificare pe teritoriul maghiar, primul fiind programat mâine, contra formaţiei VSC Debrecen, lider în campionatul ungar şi ocupanta locului cinci în sezonul trecut. Marţi, trupa lui Cosmin Bodea va întâlni pe Balmazujvarosi, grupare ce a încheiat sezonul trecut pe locul doi în Liga a treia ungară, zona Matra, urmând ca două zile mai târziu să dea piept cu Bihorul Beiuş (Liga a III-a). În ultima zi a stagiului din Ungaria, pe 6 august, Gaz Metan CFR se va confrunta cu Cigand SE, echipă clasată pe locul secund în Liga a treia, regiunea Tisa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS