20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMiza pandurilor, locul 12

Miza pandurilor, locul 12

FC Braşov – Pandurii Târgu Jiu
Stadion „Tineretului“, duminică, ora 16.00 (GSP TV)
FC Braşov: Marc – Rusu, Majernik, Voicu, Cr. Ionescu – Toloza – Distefano, Ilyeş, Cristescu, Mateiu – Cardoso. Antrenor: Antonio Conceicao.
Pandurii: Lazar – Matei, Viera, I. Rada, Grecu – Băcilă, Pintilii, Vranjes, Nistor – Voiculeţ – Stromajer. Antrenor: Petre Grigoraş.
Vor arbitra: An. Chivulete – V. Marinescu, Vl. Bârleanu.

Pandurii nu mai au griji din punct de vedere sportiv, fiind matematic salvaţi de la retrogradare, însă continuă să tremure pentru locul în Liga I. Federaţia Română de Fotbal a decis neprogramarea echipei din Târgu Jiu pentru meciul din ultima etapă cu FC Vaslui, din cauza litigiului cu Benone Lazăr, fostul patron de la Internaţional Curtea de Argeş, care susţine că are de primit de la Pandurii circa 3,5 milioane de lei, datorii restante din transferul jucătorilor. Şeful echipei Pandurii, Marin Condescu, continuă să spună că şi-a achitat toate obligaţiile către Curtea de Argeş, conform graficului stabilit, acuzând voalat o conspiraţie împotriva echipei sale, dată fiind posibilitatea ca TAS să decidă programarea meciului cu Oţelul, joc din etapa a 19-a. „Ne-am achitat toate obligaţiile stabilite prin acordurile de transfer şi protocolul semnate cu Internaţional Curtea de Argeş. Am achitat chiar şi în avans. Mai avem de achitat doar ultima rată, din 30 iunie 2011, de aproximativ 1,5 milioane de lei. Urmează să facem dovada plăţii, noi trebuie să prezentăm actele justificative. Nu avem nici un fel de probleme. Dacă e aşa cum zic cei de la FRF, de ce ne-au programat cu U Cluj? De ce ne-au programat cu FC Braşov? De ce îşi aleg tocmai etapa a 34-a?“, a declarat Condescu.

„Să nu ne depăşească Bistriţa“

Pandurii ocupă locul 13 înaintea acestei runde, poziţie ameninţată de Gloria Bistriţa în cazul unui eşec la Braşov. Petre Grigoraş vrea ca echipa sa să trateze foarte serios jocurile rămase de disputat din acest sezon şi să încerce să urce pe locul 12, maximul posibil în acest campionat.
„Cât mai multe puncte vreau. Orice loc mai sus în clasament costă bani. Jucătorii nu joacă pe surcele sau pietricele, au prime de joc. Orice punct este important, tratăm fiecare partidă cu cea mai mare seriozitate. Măcar să nu ne depăşească Bistriţa şi cu şansă să mai urcăm un loc, mai mult nu putem“, a afirmat Grigoraş. FC Braşov se anunţă un adversar puternic chiar dacă suferă din punct de vedere psihic după ce au ratat de puţin calificarea în finala Cupei României. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS