19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLucian Bute vrea bilete ieftine pentru meciul cu Mendy

Lucian Bute vrea bilete ieftine pentru meciul cu Mendy

Jean-Paul Mendy, challengerul la titlul mondial pe care îl va întâlni Lucian Bute (foto) pe 9 iulie, în cadrul unei gale organizate la Romexpo, a semnat contractul care confirmă că lupta va avea loc.
Gala se va numi „Campioni pentru România“ şi în cadrul acesteia vor mai urca în ring alţi doi pugilişti români, Viorel Simion şi Silviu Olteanu, după cum precizează Onlinesport.ro. „Avem încă alte două meciuri nedecise şi este posibil ca meciul de dinaintea celui principal, susţinut de Lucian, să îl aibă în ring pe un nume greu al boxului mondial. Gala va începe la ora 20.00 şi vom avea în total cinci meciuri, inclusiv partida lui Lucian“, a declarat vineri Rudel Obreja, preşedintele Federaţiei Române de Box, în cadrul unei conferinţe de presă.
Obreja a punctat că biletele vor fi puse în vânzare la începutul săptămânii viitoare şi că preţurile vor fi accesibile tuturor: „Dorinţa lui Lucian a fost ca biletele să fie ieftine şi oamenii să poată participa la eveniment. Vor fi între 8.000 şi 10.000 de locuri disponibile, iar 80% dintre acestea vor fi ieftine. Nu ne interesează să scoatem bani din bilete“.
În cadrul conferinţei de presă, Lucian Bute a intervenit telefonic din Canada şi a spus că meciul cu Mendy nu va fi uşor: „Adversarul este dificil, un stângaci puternic, care nu a pierdut nici un meci până acum. Are 29 de victorii la profesionism şi este din aceeaşi generaţie cu mine. Trebuie să fiu atent, pentru că la cea mai mică eroare mă poate prinde descoperit. Aşadar, nu va fi deloc o plimbare prin parc“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU