10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞtiinţa merita mai mult

Ştiinţa merita mai mult

Deşi oltenii au evoluat bine şi au avut ocazii de a marca, steliştii au ştiut să profite de problemele Craiovei şi au câştigat cele trei puncte, iar Universitatea lui Napoli va avea mult de muncit pentru a evita matineul

Înainte de meci, la conferinţa de vineri, antrenorul Nicolo Napoli a declarat: „Steaua este favorită“. Din păcate pentru suporterii alb-albaştrilor, „pronosticul“ italianului s-a adeverit, deşi Ştiinţa n-a jucat de zero puncte, atât cât i s-a „contabilizat“ în clasament. Meciul este deja istorie, dar un fapt este evident: în tur, Steaua a câştigat (şi) cu ajutorul arbitrilor, dar acum a profitat de problemele formaţiei gazdă, probleme inerente după frământările din această iarnă: o echipă schimbată, neomogenă, cu trei debuturi (Zoro, Subotic, W. Lopez), cu o pregătire fizică insuficientă şi fără… zeiţa norocului. Stelistul Dică, după partida de duminică seară, a recunoscut acest lucru: „În viaţă, trebuie să ai parte şi de noroc!“.
Antrenorul principal al oltenilor s-a declarat totuşi mulţumit de evoluţia jucătorilor, chiar i-a felicitat la cabine, după cum a declarat Ologu. Napoli a spus la conferinţa de după derbi: „Eu sunt mulţumit de băieţi. Am făcut un meci bun. Sunt mulţumit de băieţi că au dat totul în teren şi cred că am dat totul în teren. Am jucat totuşi cu Steaua, o echipă foarte bună“.
Italianul a adăugat: „Nu meritam să pierdem. Per total, am jucat bine. În prima repriză am avut două-trei ocazii mari, iar în a doua am controlat jocul. Ăsta este fotbalul. Am jucat împotriva unei echipe bune şi sunt mulţumit de prestaţia băieţilor. Sunt mulţumit de noile achiziţii, s-au comportat foarte bine în teren. Nu sunt supărat pe Florin Costea pentru cele două ratări. Important e că ajunge să îşi creeze ocazii“.

Florin Costea: Am şi eu o mare parte de vină

Florin Costea a fost „eroul“ ratărilor de duminică seară, din prima repriză. „Putea fi alt rezultat dacă Florin Costea reuşea să marcheze“, a spus Dumitru Dragomir la televiziunea sport.ro. „Mergem înainte. Am jucat foarte bine pe teren, dar nu am putut să câştigăm jocul. Din păcate, am şi eu o mare parte de vină… Nu s-a întâmplat nimic, am pierdut un meci acasă cu Steaua şi acum ne gândim la următorul meci, care este foarte important şi foarte greu, cu Brăneştiul“, a afirmat Florin Costea.
Finanţatorul Craiovei a recunoscut că Ştiinţa se confruntă cu unele probleme şi a afirmat că echipa lui Lăcătuş nu l-a impresionat. „Nici eu nu ştiu ce să mai spun, n-am strălucit nici noi, nici ei. Dacă Florin Costea dădea gol la ocaziile din prima repriză, altfel era rezultatul. Steaua n-a avut nici o ocazie. A dat gol dintr-un noroc, aşa cum se întâmplă cu ei. Am căzut fizic, dar mă aşteptam la asta. Ştiam că în repriza a doua o să avem probleme. N-a fost să fie, s-a terminat aşa. A mai trecut un meci şi iar n-am bătut“, a declarat Mititelu la Digi Sport.

Balaci: Rezultat injust

Fosta glorie a Craiovei, Ilie Balaci, a catalogat jocul ca fiind foarte slab. „E un rezultat injust. Craiova a avut situaţii clare de a marca, Steaua a avut doar una şi a fost 0-1. E păcat. A fost unul dintre cele mai proaste jocuri văzute de mine anul ăsta. Nici în ţările arabe nu am văzut un meci aşa de prost. Cred că Brăneştiul joacă mai bine decât Steaua, mi s-a părut o echipă mai interesantă. Doar culoarea echipamentelor mi-a sărit în ochi. Steaua arată ca o echipă doar prin faptul că a prezentat 11 oameni pe teren“, a declarat  Balaci la Dolce Sport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

13 COMENTARII