20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportProbleme la Real Madrid

Probleme la Real Madrid

Atmosfera la cel mai bogat club din Spania, Real Madrid, este din ce în ce mai tensionată. La doar câteva zile după ce antrenorul portughez Jose Mourinho s-a certat cu directorul general Valdano, gruparea de pe Santiago Bernabeu a pierdut, surprinzător, cu 1-0, partida disputată în deplasare cu Osasuna. Distanţa faţă de lidera clasamentului, Barcelona, învingătoare cu 3-0 la Alicante, s-a mărit astfel la şapte puncte, iar suporterii „galacticilor“ sunt din ce în ce mai nemulţumiţi. Conform unui sondaj realizat ieri de cotidianul madrilen Marca, 85 la sută dintre suporterii Realului consideră că nu mai există şanse pentru câştigarea titlului de campioană a Spaniei, în timp ce doar 15 la sută mai cred în Mourinho şi în jucătorii săi.
„Situaţia e mai dificilă acum, dar suntem acolo, luptăm până la capăt“, a declarat Mourinho după meciul cu Osasuna.
Cea mai mare diferenţă faţă de Barcelona pe care Real a reuşit să o remonteze în returul campionatului a fost una de cinci puncte şi s-a consemnat în stagiunea 2006/2007, când echipa, condusă atunci de Fabio Capello, a reuşit să-şi adjudece Primera Division.
În etapa a 22-a a campionatului Spaniei, Real Madrid va juca pe teren propriu cu Real Sociedad, în timp ce Barcelona va întâlni pe „Nou Camp“ formaţia Atletico Madrid.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU