19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFără Nicolo Napoli, dar cu Dorel Stoica

Fără Nicolo Napoli, dar cu Dorel Stoica

După stagiul de la Govora, oltenii decolează astăzi spre Belek (Antalya) pentru cea mai importantă perioadă a pregătirilor de iarnă, ce cuprinde şi meciuri de verificare. Lotul Craiovei a sosit aseară în Bucureşti fără Napoli, aflat în Italia, dar cu reactivatul jucător Dorel Stoica.

Universitatea a părăsit aseară Craiova, ajungând în Bucureşti şi cazându-se la un hotel din apropierea Aeroportului Internaţional Otopeni. Astăzi, delegaţia olteană va decola spre Turcia, acolo unde gruparea alb-albastră efectuează al doilea stagiu de pregătire al acestei ierni, stagiu care cuprinde şi câteva meciuri amicale. Oltenii decolează astăzi fără antrenorul Napoli, acesta urmând a veni în Antalya din Italia. Cartierul general al Universităţii va fi de astăzi la Belek. Faţă de stagiul de la Băile Govora, lotul oltenilor pentru Antalya este modificat. Lipsesc „rebelii“ Găman şi Bărboianu (care aşteaptă să devină liberi de contract), Wobay (dorit de Lankaran) şi Gogoşoiu (împrumutat la CSM Râmnicu Vâlcea). Ciucă, Dina şi Radu Barbu au o situaţie incertă în privinţa viitorului lor, dar până la închiderea ediţiei ziarului n-am aflat dacă aceştia vor continua cu Universitatea. „Prizonierul de război“, cum l-a numit Mititelu pe portarul Răzvan Stanca, se află de ieri iarăşi în lotul Stelei, de unde a fost adus în 2010 de Piţi la Craiova.   
Vor face deplasarea în Antalya şi cei doi bulgari, Iliev şi Gargorov, aceştia aşteptând soluţionarea diferendului lor financiar cu Universitatea de la LPF.

Patru jucători noi
şi… Dorel Stoica

Finanţatorul Craiovei a dezvăluit că, odată cu începerea stagiului de pregătire din Antalya, lotul alb-albaştrilor va cuprinde, ca noutăţi, şi patru fotbalişti experimentaţi. „Sunt patru jucători care vor face joncţiunea cu echipa în Antalya. Doi dintre ei au semnat deja. Sunt jucători cu experienţă, în jur de 27 de ani. Deocamdată, au semnat doar doi, dar sunt foarte optimist şi în privinţa celorlalţi doi“, a spus Mititelu la sport.ro. În afară de atacantul român Vlad Bujor (liber de contract), veniri posibile mai sunt: William (Vitoria Guimaraes) şi Zoro (Benfica). Internaţionalul ivorian Marco Andre Zoro Kpolo vine în Bănie de la Benfica, iar în cariera sa fotbalistică a mai jucat la Salernitana, Messina şi Vitoria Setubal. Are 22 de selecţii în naţionala Coastei de Fildeş. Zoro ar urma să vină la Universitatea sub formă de împrumut pentru o perioadă de şase luni, cu opţiune de cumpărare definitivă din vară. Oltenii au fost aproape de a-l achiziţiona şi pe Kaka de la Hertha Berlin, care fusese dorit şi de Rapid, dar fundaşul a semnat cu Braga.
Aşa cum oficialii olteni au anunţat zilele acestea, Dorel Stoica, iniţial exclus din lot, a fost inclus pe lista de Antalya.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

35 COMENTARII