19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCassano spune că va fi cuminte

Cassano spune că va fi cuminte

Atacantul Antonio Cassano, alungat de Sampdoria Genova, pentru că l-a insultat pe preşedintele clubului, şi achiziţionat de AC Milan, a declarat cu ocazia prezentării sale oficiale că nu va mai face „prostii“ şi că va munci pe brânci.
„După toate prostiile pe care le-am făcut, este ultima mea şansă de a nu mai trăda oamenii care cred în mine. Sunt sigur sută la sută că nu voi mai face greşeli“, a adăugat Cassano, renumit pentru numeroasele scandaluri iscate prin conduita sa la cluburile pe la care a trecut, de la AS Roma la Real Madrid, sau la echipa naţională a Italiei.
„Am făcut atâtea greşeli… Însă nu regret nimic. Dar acum trebuie să mă schimb, sunt obligat. Vreau să câştig, iar aici există tot ce trebuie pentru asta. Aici amenzile sunt piperate, credeţi-mă, foarte piperate!“, a spus el referitor la disciplină, care nu a fost niciodată punctul său forte.
El promite, de asemenea, că se va pune pe treabă, mai ales ca să slăbească: „Nu am fost niciodată un mare muncitor în plan fizic, însă să-i vezi muncind pe oameni precum Nesta, Gattuso, Ibra, Seedorf, care au câştigat totul… Este o nebunie cum muncesc, şi de ce nu aş putea face şi eu ca ei? Muncesc pe rupte, dar sunt fericit“, a adăugat Cassano.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS