19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDragomir: Suma pe drepturile de televizare se va dubla

Dragomir: Suma pe drepturile de televizare se va dubla

Dumitru Dragomir (foto) s-a declarat mulţumit de anul sportiv 2010, dar a tras câteva semnale de alarmă într-un interviu acordat ieri hotnews.ro. „Sportul românesc este pe o cale greşită de 20 de ani. Nu avem bani, nu avem infrastructură, nu avem sprijin politic. În momentul în care sportul va intra în primele zece priorităţi ale guvernării, atunci lucrurile ar putea sta altfel. Avem tineri care nu ştiu să meargă pe străzi, suntem o ţară de handicapaţi din acest punct de vedere. Nu se mai face mişcare, iar programele şcolare nu ajută la schimbarea acestor date“, a spus preşedintele LPF. Acesta s-a arătat optimist în ceea ce priveşte negocierile ce vor urma pentru televizările Ligii I din sezonul viitor: „Mă gândesc că această sumă s-ar putea dubla. Licitaţia propriu-zisă va avea loc în martie 2011. Îi aşteptăm pe toţi cei interesaţi. Totul va fi deschis, la vedere, vor fi caiete de sarcini. Cine plăteşte mai mult va transmite campionatul intern. Fotbalul este în continuare foarte urmărit la noi în ţară, naşte multe pasiuni“. Timişoara, Oţelul, Vaslui şi Steaua, în această ordine, sunt în viziunea preşedintelui Ligii favoritele la câştigarea titlului.

Urările lui Dragomir

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a plecat deja cu colindul şi în pragul Sărbătorilor le-a transmis mai multe mesaje patronilor de club din România, „sărindu-l“ însă pe Adrian Mititelu.
„Lui Gigi Becali i-aş ura să-şi facă echipă de Champions League. N-are… Lui Borcea i-aş lua un spital modern la Miami. Cu toate dotările, cu asistente frumoase. Altfel paralizează. Ştiu eu că e bolnav. La toţi doctorii la care am fost eu a fost şi el. Lui Porumboiu i-aş lua doi măgăruşi albi. Ştie el ce poate face cu ei. Ăsta are de toate, nu-i mai trebuie nimic. Nici de măgăruşi nu mai are nevoie. Lui Paszkany i-aş face rost de un impresar care să-l vândă pe Traore şi cu banii pe Traore să-şi ia patru fotbalişti de valoare, să-şi facă o echipă capabilă“, a declarat „Corleone“, potrivit digisport.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII