14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLengyel, convocat la naţionala Under 15

Lengyel, convocat la naţionala Under 15

Portarii Mihai Neagoe şi Silvian Ciucă vor avea o concurenţă serioasă în viitorul apropiat, juniorul Cosmin Lengyel fiind o promisiune pentru „unsprezecele“ lui „Jerry“ Gane încă de pe acum. Tânărul goal-keeper de la Gaz Metan CFR Craiova a fost convocat ieri la naţionala Under 15 a României, pregătită de Lucian Marinof, Cătălin Bârleanu şi Dumitru Moraru, pentru acţiunile de la final de an. Cosmin Lengyel a fost răsplătit cu această convocare după ce a fost titular incontestabil şi la selecţionata Under 16 a judeţului Dolj, care a obţinut calificarea în faza a doua a Campionatului Naţional al Selecţionatelor Judeţene Under 16, organizat de FRF.
Gruparea de la „Depou“ se mai poate lăuda şi cu convocările lui Cătălin Torişte şi Ionuţ Amza, cei doi juniori urmând să evolueze pentru naţionala Under 14, pregătită de Gabriel Manolache şi Eduard Marin.
Altfel, Gaz Metan CFR Craiova va susţine astăzi, de la ora 11.30, pe stadionul de la „Depou“, ultimul joc amical din acest an, parteneră de „joacă“ fiindu-i concitadina Prometeu (Liga a III-a). Cosmin Cruşoveanu şi compania urmează să intre în vacanţă mâine, după şedinţa de pregătire de la ora 11.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS