10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii n-au găsit drumul spre gol

Găzarii n-au găsit drumul spre gol

GM CFR Craiova         0
Voinţa Sibiu         0
Stadion „Depou“, spectatori: 300.
GM CFR: M. Neagoe – Firoiu (‘60, R. Barbu), P. Irimescu, Cruşoveanu, Buşu – I. Mitroi, Pătrană, Vigariu, Surugiu (‘36, Niţă) – Boroiban (‘80, Neacşa), Trifu. Antrenor: Ionel Gane.
Voinţa: Lazăr – Forika, Apostol, Buican, Beza – Bunea, Burlacu (‘71, Martinescu), Lungu, Tătar – I. Popa (‘88, Hallmen), Neguţ (‘61, Hardău). Antrenor: Alexandru Pelici.
Au arbitrat: Fl. Ghimbăşan – B. Gheorghioiu, A. Mihoc.

Conştienţi de valoarea adversarei, elevii lui „Jerry“ Gane au etalat un joc de tatonare în primele minute, iar pe parcurs au reuşit să pună stăpânire pe mijlocul de joc, creându-şi două ocazii de a marca, prin Mitroi şi Trifu, dar execuţiile nu şi-au atins obiectivul. Postaţi pe două linii în defensivă, oaspeţii au „omorât“ orice încercare a „găzarilor“ de a se apropia de poarta lui Lazăr, iar în atac nu au contat, de aici rezultând un scor „alb“ la pauză. La reluare, lucrurile au stat cam la fel, craiovenii au încercat în permanenţă să depăşească „zidul“ sibienilor, iar ardelenii au stat cuminţi, la „cutie“, şi au mizat pe cartea contraatacului. Gaz Metan CFR şi-a trecut în cont trei bune oportunităţi, prin Trifu, Boroiban şi Niţă, iar replica sibienilor a venit de la atacanţii Iulian Popa şi Hardău, dar Mihai Neagoe s-a achitat excelent de sarcini.
Tehnicianul formaţiei Voinţa Sibiu, Alexandru Pelici, a afirmat că este mulţumit de punctul obţinut în Bănie: „Am venit la Craiova să scoatem maximum de la acest meci şi am reuşit. Cum s-a desfăşurat jocul, puteam să pierdem, dar la fel de bine şi să câştigăm. E foarte bine că am obţinut un punct în deplasare“. Şi „Jerry“ Gane a spus că rezultatul îl mulţumeşte: „Am întâlnit o echipă bună, agresivă, care primise doar trei goluri în zece jocuri. Am avut ocazii şi în prima repriză, prin Trifu şi Mitroi, şi în cea de-a doua, la fel de bine şi ei puteau marca, aşa că rezultatul este, în opinia mea, echitabil. Am câştigat un punct cu o echipă care se apără în nouă şi lasă puţine spaţii. Băieţii mei au luptat, nu am ce să le reproşez, pentru că nu poţi să ai meci de meci câte zece ocazii de gol“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS