21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportElevii lui Stângă, depăşiţi de croaţi

Elevii lui Stângă, depăşiţi de croaţi

Naţionala de handbal masculin a României a debutat cum nu se putea mai prost în preliminariile pentru Euro 2012 (Serbia, 17-28 ianuarie), pierzând în deplasare, în faţa Croaţiei (vicecampioana mondială), cu scorul de 34-22 (16-11), după un meci slab făcut de elevii lui Vasile Stângă. „Am avut o primă repriză bună, dar în partea secundă am făcut foarte multe greşeli de pasare şi orice echipă de valoarea croaţilor nu te poate ierta. Sper ca acest meci să ne pună cu picioarele pe pământ şi să facem un joc bun cu Spania acasă, care să ne dea şanse la victorie“, a spus portarul Mihai Popescu pentru handbalvolei.ro. „A fost un meci cu o echipă foarte bine cotată, dar cred că se putea scoate un rezultat mult mai bun. Ţinem capul sus, deoarece ne dorim un rezultat foarte bun cu Spania acasă“, a declarat, la rândul său, Vali Ghionea.
Pentru România au evoluat: M. Popescu, Ciobanu – Ghionea (7 goluri), Georgescu (3), Al. Stamate (3), Novanc (2), I. Stamate (2), Jurcă (2), Şania (1), Fenici (1), Toma (1). Pentru gazde au punctat: Kopljar (7), Strlek (6), Cupic (6), Lackovic (5), Vori (4), Duvnjak (2), Zrnic (2), Valcic (1), Gojun (1).
În celălalt meci al grupei, Spania a umilit Lituania cu scorul de 33-17, rezultat care a propulsat-o pe primul loc în Grupa C, cu 2 puncte (golaveraj + 17), urmată de Croaţia (2p; +12), România (0p; -12) şi Lituania (0p; -17).
Următorul meci al României va avea loc duminică, la Oradea, de la ora 18.00, contra Spaniei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS