17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDragomir: Ştiinţa se va lupta la retrogradare şi anul acesta

Dragomir: Ştiinţa se va lupta la retrogradare şi anul acesta

Preşedintele LPF e sigur că în acest sezon Universitatea nu poate visa la primele locuri în Liga I din cauza lipsei jucătorilor de valoare.

În ciuda jocului slab şi a rezultatului nesatisfăcător înregistrat la Târgu Jiu, patronul Universităţii, Adrian Mititelu, nu a văzut nimic grav în meciul cu Pandurii, considerând chiar că Ştiinţa a fost mai bună decât adversarul. „Nu s-a întâmplat nimic, cei de la Pandurii ne-au marcat trei goluri! În ciuda rezultatului, am avut trei-patru ocazii clare, am avut posesie peste adversar, am fost mai buni. A fost o seară ghinionistă, iar Pandurii nu este o echipă rea. Nu am ce reproşa după acest meci, sunt preocupat ce se va întampla cu Rapid. Îmi doresc foarte mult să câştigăm, îmi doresc o revanşă faţă de suporteri. Ce motive de nemulţumire faţă de Piţurcă aş putea avea? N-am nici unul. Am pierdut un meci şi putem să mai pierdem meciuri. Craiova are un lot foarte valoros şi eu zic că putem să scoatem ceva în acest an. Vom vedea ce putem face. Vreau o clasare cât mai bună în Liga 1 şi să mergem cât mai departe în Cupă. Până la finalul turului mai sunt 12 etape. Două victorii te pot urca pe primele locuri, două înfrângeri te duc la retrogradare“, a declarat Mititelu la gsptv.  Primul care l-a contrazis pe Adrian Mititelu a fost antrenorul Eugen Neagoe, care a spus la conferinţa de presă: „Sunt foarte supărat. Nu pot fi bucuros după o înfrângere. Nu este normal să nu jucăm pe teren şi să câştigăm la masa verde. Nu a fost nici o şedinţă în vestiar, e o tristeţe că am pierdut, dar la fotbal trebuie să fim bărbaţi, să recunoaştem că pandurii au fost mai buni ca noi şi să mergem mai departe. Trebuie să reparăm ce nu a mers“, a spus „Geană“.

Balaci a pariat
că Ştiinţa va pierde

Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a taxat şi el jocul Craiovei şi a fost de altă părere decât Mititelu. „Corleone“ a „prezis“ că Universitatea nu poate spera la un loc de cupele europene în acest sezon, vorbind chiar de o eventuală retrogradare a juveţilor. „Credeam că şi Craiova, şi Galaţiul vor juca mai bine, dar fotbalul e imprevizibil, e frumos. Craiova a luat prea repede golul şi după aceea jucătorii tineri nu şi-au mai revenit. Craiova sigur se va lupta la retrogradare şi anul acesta. Dacă vin mai sus de locul zece e performanţă. Problema Ştiinţei e lipsa jucătorilor de valoare. Au un singur fundaş central de valoare, un portar de valoare şi n-aş mai avea ce să menţionez. Ăla care e fotbalist e accidentat. Fratele lui trebuie să mai crească. Piţurcă ar putea repara lucrurile, Gîngioveanu e talentat şi nu joacă, Firţulescu la fel, dar nu ştiu dacă pot sparge plafonul“, a spus Dragomir, conform gsptv.
Potrivit aceleiaşi surse, Ilie Balaci a dezvăluit că a pariat că Ştiinţa nu va câştiga la Târgu Jiu, având şi argumente în acest sens. „Am făcut pariu că Universitatea Craiova pierde! Piţurcă nu poate face nimic fără jucători de mare valoare. Craiova are ceva jucători de valoare. Partea proastă este că nu are la mijlocul terenului jucători care să construiască, să creeze ocazii de gol, să alerge şi care să-şi împiedice adversarul. O echipă care joacă prost poate câştiga câteva meciuri cu şansă, cum s-a întâmplat cu Sportul, dar nu merge mereu. Din păcate, nu sunt premise care să ne facă să credem că echipa va arăta
altfel la meciul cu Rapid, pentru că sunt aceiaşi jucători. S-a văzut lipsa de valoare a jucătorilor“, a spus Balaci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

28 COMENTARII