14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM caută primul succes la Caracal

SCM caută primul succes la Caracal

Handbalistele de la SCM Craiova încearcă duminică să obţină prima victorie în Liga Naţională. Jucătoarele antrenate de Victorina Bora şi Nicolae Drăgănoiu vor întâlni în runda a doua din campionat formaţia CSM Cetate Deva, partida urmând să se dispute în Sala Sporturilor din Caracal, cu începere de la ora 18.00. Iubitorii handbalului din Bănie care au aşteptat câţiva ani să vadă din nou meciuri de Ligă în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ nu o vor putea face nici acum, deoarece Federaţia Română de Handbal a anunţat zilele trecute că această arenă nu mai poate găzdui partide din Liga Naţională, deoarece terenul de joc nu are dimensiunile regulamentare.
Partida cu Deva va fi specială pentru portarul craiovencelor, Mihaela Ialomiţeanu, care va înfrunta echipa pentru care a evoluat în sezonul trecut şi de la care s-a transferat la SCM în această vară.
În runda inaugurală a Ligii Naţionale, elevele Victorinei Bora au întâlnit, în deplasare, campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea, fiind învinse la o diferenţă de zece goluri, scor 32-22. Şi formaţia hunedoreană a debutat cu stângul în noul campionat, fiind depăşită, pe teren propriu, de echipa din Baia Mare, scor 28-26. La mijlocul acestei săptămâni, jucătoarele de la SCM au susţinut, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ un meci-şcoală în compania formaţiei Dolchimex Caracal şi s-au impus la scor, 51-13 (16-5), în condiţiile în care repriza secundă a fost de 50 de minute, nu de 30, cum este în mod normal.
Tot în cadrul etapei a doua din Liga Naţională de handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea va juca în deplasare cu Rulmentul Braşov, partidă programată duminică, de la ora 14.30, în direct la DigiSport. Duminică se va disputa şi jocul Tomis Constanţa – CSM Bucureşti, iar sâmbătă au loc patru partide: HC Zalău – HC Dunărea Brăila, HCM Roman – HCM Buzău, HC Oţelul Galaţi – Universitatea Jolidon Cluj şi HCM Ştiinţa Baia Mare – Universitatea Reşiţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII