10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii vor trei puncte

Găzarii vor trei puncte

GM CFR Craiova – FC Silvania
Stadion
„Depou“, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
GM CFR:
M. Neagoe – Firoiu, Irimescu, Cruşoveanu, M. Roman – Vigariu, R. Barbu, Rioşanu, D. Rădoi – Boroiban, Trifu. Antrenor: Ionel Gane.
FC Silvania: Miron – Oară, R. Crişan, Oneţ, D. Muntean – Văscan, Villand, Schwarzkopf, Paşcalău – Puşcaş, Codoban. Antrenor: Adrian Anca.
Vor arbitra: L. Rusandu – Cl. Florea, C. Geambazu.

Divizionara secundă Gaz Metan CFR Craiova va întâlni sâmbătă, pe propriul teren, vizita „lanternei roşii“, FC Silvania, o formaţie care a început sezonul cu două înfrângeri drastice, cu 3-0, în deplasare cu Mureşul Deva, respectiv acasă cu Petrolul Ploieşti. Cu toate acestea, elevii fostului atacant al CFR Cluj, Adrian Anca, vin la Craiova cu gândul de a obţine cel puţin un punct, fapt conştientizat de „principalul“ oltenilor, „Jerry“ Gane (foto), care şi-a luat măsuri de precauţie. „Ştiu că Silvania a avut un început slab, dar totodată nu uit că anul trecut a fost echipa care ne-a învins aici, drept care o vom trata cu mare atenţie, pentru că nu vreau ca acasă să mai pierdem puncte“, afirma antrenorul „găzarilor“ la conferinţa de presă, premergătoare întâlnirii.
Formaţia de la „Depou“ are de demonstrat susţinătorilor săi că s-au rezolvat şi problemele apărute în defensivă, observate în ultimele două jocuri disputate în Valea Jiului. „Jerry“ Gane şi-a atenţionat, de altfel, elevii că vrea o victorie clară, obţinută fără emoţii, dar mai ales fără goluri primite, nu cum a fost cea cu FC Hunedoara din Cupa României sau cea cu Minerul Lupeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU