18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportKobayashi şi-a prelungit contractul

Kobayashi şi-a prelungit contractul

Pilotul japonez Kamui Kobayashi va concura pentru echipa Sauber şi în sezonul 2011 al Formulei 1, după o prestaţie mai mult decât mulţumitoare în primul său an complet din „Marele Circ“. „Ne bucurăm să-l avem în continuare alături de noi pe Kamui, atât ca pilot, cât şi ca om. Niciodată nu am luat în calcul posibilitatea de a ne despărţi la finalul acestui sezon din moment ce Kamui s-a ridicat la nivelul aşteptărilor noastre“, a declarat Peter Sauber, boss-ul echipei elveţiene, notează onlinesport.
La rândul său, Kamui Kobayashi (24 de ani), care a debutat în Formula 1 în 2009, cu ocazia cursei din Abu Dhabi, s-a declarat încântat de faptul că va putea „alerga“ şi în sezonul viitor pentru echipa Sauber. „Am avut un start dificil de sezon, dar am lucrat cu toţii să îndreptăm acea situaţie mai puţin plăcută. Mă simt ca acasă la echipa lui Peter Sauber şi sunt foarte mulţumit că vom continua colaborarea şi în 2011“, a spus japonezul Kobayashi, care ocupă locul 12 în clasamentul piloţilor, cu 21 de puncte.
Următoarea etapă a Formulei 1 este programată la sfârşitul acestei săptămâni, pe circuitul din Monza, unde se va desfăşura Marele Premiu al Italiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS