19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPugilistele de la CFR, invincibile

Pugilistele de la CFR, invincibile

Boxul feminin craiovean a fost reprezentat foarte bine la Cupa României, competiţie desfăşurată recent, la Ploieşti. După ce în primele zile de concurs, Anca Vlad şi Jenifer Pădeanu, ambele de la CSM Craiova, au reuşit să câştige trofeul pus în joc la categoriile 69, respectiv 52 de kilograme, alte două pugiliste din Bănie, de la clubul CFR Marfă IRLU, Dora Mustăţea şi Ancuţa Ciucea, au revenit acasă cu medaliile de aur, la categoria de vârstă tineret.
Dora Mustăţea a boxat la categoria 51 de kilograme, un singur meci, şi a învins-o prin abandon, în prima repriză, pe Cristina Iovanovici, din Arad.
Ancuţa Ciucea a luat startul la categoria 46 de kilograme, a disputat două meciuri, câştigându-le pe amândouă. În finală a învins-o pe Rodica Iliescu, de la Steaua Bucureşti. „Ancuţa Ciucea a întâlnit o sportivă de la Steaua, care a avut condiţii de pregătire mult mai bune, dar, cu toate acestea, după meci, adversara ei a trebuit să îşi bage mâna în ghips. Dora era şi campioană anul acesta, iar multe adversare au preferat să urce la altă categorie decât să boxeze contra ei. Pentru rezultatele bune din acest an, ea va fi convocată în lotul naţional de tineret al României, care va participa la Campionatul European din Franţa, în luna octombrie. Ţinem să mulţumim lui Paul Frăţică pentru că sprijină clubul nostru“, a spus profesorul Ion Dragomir, cel care împreună cu Marcel Sârba se ocupă de pregătirea pugiliştilor de la CFR Marfă IRLU.
Pentru medaliile cucerite la Cupa României, Dora Mustăţea şi Ancuţa Ciucea vor fi recompensate cu o sumă de bani de către Florin Bogdan Dumitru, un simpatizant al sportului cu mănuşi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS