19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii suspină după punctele pierdute

Pandurii suspină după punctele pierdute

Pandurii Târgu Jiu a contabilizat doar două puncte după primele trei etape şi ocupă locul 15, primul retrogradabil, însă bilanţul nu este cel real, ci este influenţat de erorile arbitrilor. „Trebuia să avem deja şase puncte“, a punctat Daniel Orac după jocul cu Dinamo, unul în care gorjenilor li s-a anulat un gol valabil la scorul de 0-0, Pintilii fiind semnalizat eronat în ofsaid de către asistentul Octavian Şovre. Şi în prima etapă, cu Unirea Urziceni, scor 0-0, tot o greşeală de arbitraj a influenţat rezultatul final. Eduard Crângaşu le-a anulat oltenilor, în primul minut de prelungiri, un gol valabil pe motiv de ofsaid. „Am văzut şi faza de la golul anulat şi e din nou o greşeală impardonabilă de arbitraj. Jucătorul nostru, cel care a marcat, era în spatele mingii, deci era gol valabil. Îmi pare rău că se greşeşte mereu la meciurile noastre. E a doua greşeală de arbitraj, dar nouă punctele nu ni le mai dă nimeni înapoi!“, a declarat preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu. Nu numai arbitrii sunt de vină pentru bilanţul sub aşteptări al pandurilor, ci şi propriile slăbiciuni. „Acesta este fotbalul, trebuie să fii concentrat din minutul 1 până în minutul 90. Acum viaţa merge înainte, mai avem multe meciuri în campionat, trebuie să învăţăm din ce s-a întâmplat în această partidă cu Dinamo şi să nu uităm că meciul se termină în minutul 90. Mergem la Bistriţa şi acolo va fi altceva, vom fi concentraţi 100%, timp de 90 de minute, şi vrem să venim cu trei puncte. Posibil ca numai lipsa de concentrare să fi fost cauza acestui egal cu Dinamo. Noi trebuie să fim 100% concentraţi tot meciul, dar acum am avut un moment de cădere care s-a văzut, iar Dinamo a profitat şi a dat două goluri“, a declarat Cardoso. Căderea fizică din finalul jocului cu Dinamo, precum şi lipsa de inspiraţie a antrenorului Ionuţ Badea au concurat şi ele la revenirea „câinilor roşii“ de la 0-2 în ultimele minute de joc. La intrările lui Dănciulescu şi M. Niculae, Badea a răspuns cu Nistor şi Iordache, doi fotbalişti fără gabarit, ambele goluri dinamoviste fiind marcate în urma unor devieri cu capul.   

Voiculeţ, din nou în cărţi la Pandurii

Claudiu Voiculeţ, mijlocaşul lăudat de Ionuţ Badea, a reintrat din nou în atenţia grupării gorjene după plecarea lui Victor Piţurcă din Ghencea. Voiculeţ a ajuns la Steaua, însă nu a apucat să semneze contractul cu clubul bucureştean, conflictul dintre Piţurcă şi Gigi Becali întârziind încheierea acestei tranzacţii. „Avem mari şanse ca Voiculeţ să ajungă în curând la Pandurii şi nu este vorba de un împrumut“, a dezvăluit preşedintele pandurilor, Eugen Pârvulescu. Acesta a reluat negocierile cu toate părţile implicate, cu jucătorul, cu Benone Lazăr, cel care-l deţine pe Voiculeţ, dar şi cu Florin Marin, cel care-l recomandase în Ghencea şi speră să obţină un preţ mai mic de 250.000 de euro, cât a cerut patronul clubului Internaţional Curtea de Argeş pentru transferul jucătorului.

Tătaru, Avramescu şi Pleaşcă, la Lupeni

Pandurii Târgu Jiu a direcţionat trei tineri jucători de la echipa secundă, Ionuţ Tătaru, Marian Pleaşcă şi Alexandru Avramescu, spre divizionara B Minerul Lupeni, acolo unde ar putea ajunge şi Ionuţ Rada. Şi Mugurel Dedu a fost cedat tot în liga secundă, la CS Otopeni. Conducerea pandurilor l-a numit pe Florin Bejinariu în funcţia de antrenor principal al echipei Pandurii II, fostului tehnician, Gabi Zahiu, încredinţându-i-se funcţia de director tehnic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII