20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRadu Barbu: Mă simt foarte bine la Gaz Metan CFR

Radu Barbu: Mă simt foarte bine la Gaz Metan CFR

Împrumutat de Universitatea Craiova la Gaz Metan CFR, Radu Barbu consideră că a făcut o alegere bună, fiind convins că va avea numai de câştigat, călindu-se în Liga a II-a timp de un sezon.
„Această trecere la Gaz Metan CFR nu o consider un pas înapoi, din contră, sunt sigur că voi avea numai de câştigat, pentru că este o echipă tânără şi valoroasă, are un antrenor excelent şi cred că am făcut o alegere bună“, a spus fundaşul craiovean.
„Obiectivul nostru este să terminăm în primele cinci echipe, iar eu cred că ne este la îndemână acest lucru. Am văzut cu cine vom lupta pentru a ne atinge acest obiectiv şi consider că le putem încurca socotelile pentru promovare. Nu vreau să folosesc cuvinte mari, dar avem valoare să urcăm pe podium“, a completat Radu Barbu, fiind convins că nu va ieşi din circuitul echipei naţionale de tineret.
Chestionat în legătură cu noua sa „familie“, Barbu a precizat că punctul forte al Gaz Metanului CFR este unitatea grupului: „Cred că toată lumea a remarcat că această echipă s-a evidenţiat prin unitatea grupului şi nu prin jucători individualişti. Practic, suntem o familie, iar eu nu pot decât să mă bucur“. Acesta a transmis foştilor colegi de la Ştiinţa „multă baftă“: „Am înţeles că au meci cu Timişoara pe «Ion Oblemenco», ceea ce mă bucură foarte mult. Le ţin pumnii şi sper ca anul acesta să reuşească să-i facă pe suporteri fericiţi şi să termine pe un loc de cupă europeană“.
Gaz Metan CFR Craiova va evolua astăzi, de la ora 12.00, în compania formaţiei croate NK BSK Bijelo Brdo (liga a II-a). După această partidă, delegaţia craioveană va părăsi staţiunea sârbă Donji Milanovac, îndreptându-se spre Craiova.  

Alexandru VÎRTOSU (Donji Milanovac)  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII