7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIonuţ Badea, un an la Pandurii

Ionuţ Badea, un an la Pandurii

Antrenorul Ionuţ Badea a semnat cu Pandurii Târgu Jiu un contract valabil doar în acest sezon, cu renegociere în vară, când gruparea gorjeană are prima opţiune în a-şi asigura în continuare serviciile tehnicianului.

Pandurii are de acum antrenor cu acte în regulă, lucru confirmat şi de conducerea clubului. „Ionuţ Badea a semnat cu Pandurii un contract pe un an, cu renegociere, şi în care Pandurii are prima opţiune“, a spus preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu. Şi Badea a ţinut să precizeze că a parafat înţelegerea cu Pandurii, înţelegere în care nu i s-a impus nici un obiectiv de performanţă.
„Nu comentez zvonurile referitoare la contractul meu sau la faptul că nu ar exista. Eu am contract cu Pandurii, e un contract ferm şi nu este nici o problemă în acest sens. Toate aceste aspecte legate de contract rămân confidenţiale. Nu s-a impus nici un anumit număr de puncte până la final de campionat“, a spus Badea.
Fiind lămurită această problemă, conducerea Pandurilor lucrează intens la definitivarea lotului cu care Badea va aborda sezonul în curs şi la redistribuirea jucătorilor ce nu intră în vederile tehnicianului, dar se află sub contract cu Pandurii.
„Suntem în discuţii să-i împrumutăm pe Florin Popa, Neagu şi Baiano pe un an cu opţiune de a-i putea readuce în iarnă. În ceea ce-l priveşte pe Ilie Iordache, aşteptăm să vină cartea verde din Grecia. El a semnat cu Pandurii şi ar putea redebuta dacă intră în calculele lui Badea“, a declarat Pârvulescu. Până la finalul perioadei de transferuri este posibil să mai apară permutări în lotul pandurilor. „Perioada de transferuri este până pe 11 septembrie. Deocamdată, nu am luat o decizie finală în ceea ce priveşte lotul de jucători, posibil să mai apară unii jucători, dar e posibil şi să mai renunţăm la ei, rămâne de văzut. În funcţie de necesităţile şi de utilitatea la nivel de lot vom lua decizii în acest sens. Deocamdată, nu au semnat Frăsineanu şi Daniel Stan. Sunt doar discuţii legate de necesitatea şi utilitatea celor doi jucători pentru performanţă la Pandurii Târgu Jiu. Sunt mulţi factori care contribuie la transferul unui jucător“, a declarat Ionuţ Badea. Cornel Frăsineanu nu mai intră în vederile conducerii pandurilor atât din cauza vârstei, 34 de ani, cât şi a pretenţiilor salariale, 75.000 de euro, iar Daniel Stan se află încă în negocieri cu conducătorii grupării gorjene.   

Tilincă şi Arrieta,
pe lista de transferuri

Cosmin Tilincă şi Ibon Perez Arrieta nu au fost opriţi de Ionuţ Badea în lotul echipei mari, dar nu au fost primiţi nici la echipa secundă a pandurilor, astfel că ei se pregătesc separat sub comanda antrenorului Florin Bejinariu, ei (jucătorii) fiind sub contract cu clubul. Tilincă şi Arrieta au fost puşi pe lista de transferuri şi conducerea clubului Pandurii speră să le găsească echipe şi să scape de plata salariilor destul de mari ale acestora. „Încercăm şi noi şi ei să găsim echipe interesate de serviciile lor până la finalul perioadei de transferuri“, a mai spus Pârvulescu. Alţi patru jucători vor părăsi Pandurii sub formă de împrumut. Ionuţ Tătaru, Ionuţ Rada, Marian Pleaşcă şi Alexandru Avrămescu au fost chemaţi de urgenţă din cantonamentul echipei secunde Pandurii II pentru a fi direcţionaţi către divizionara secundă Săgeata Stejaru.

Voinea, bătaia de joc
a lui Golea!

Un atacant ce se anunţa un mare talent şi o promisiune pentru Pandurii, Albert Voinea, 17 ani, a ajuns bătaia de joc a sindicalistului de la Pandurii II, Marin Golea. Tânărul atacant nu a fost inclus în lotul echipei Pandurii II, care se pregăteşte la Govora, deoarece Golea a vrut să-i dea o lecţie şi să-i arate cine e şeful echipei secunde, jucătorul fiind nevoit să se pregătească de unul singur. Preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu, a dorit să-l împrumute pe Voinea la ACU Arad, unde ar fi avut posibilitatea să joace şi să crească valoric, însă Golea s-a opus şi drept răzbunare l-a exclus pe Voinea din lotul echipei secunde!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS