17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSlavia Bratislava, adversara SCM-U în Cupa Challenge

Slavia Bratislava, adversara SCM-U în Cupa Challenge

Voleibalistele craiovene vor disputa prima manşă în Slovacia, pe 7, 8 sau 9 noiembrie, returul fiind programat o săptămână mai târziu, la Drobeta Turnu Severin.

 

La sediul Confederaţiei Europene de Volei din Luxemburg a avut loc zilele trecute tragerea la sorţi a partidelor din Cupele Europene, sezonul 2010-2011.

Voleibalistele de la SCM-U Craiova vor întâlni în primul tur al Cupei Challenge formaţia slovacă Slavia Bratislava. Prima manşă se va disputa la Bratislava, pe 7, 8 sau 9 noiembrie 2010, iar returul – o săptămână mai târziu, la Drobeta Turnu Severin, deoarece Sala Sporturilor „Ion Constantinescu" din Craiova nu este omologată pentru a putea găzdui meciuri internaţionale de volei. Formaţia Slavia Bratislava a încheiat campionatul intern pe primul loc, după o finală câştigată în compania echipei VK Senica. Anul trecut, voleibalistele de la Slavia au participat tot în Cupa Challenge, fiind învinse în dublă manşă de formaţia Samorodok Khabarovsk (Rusia), cu acelaşi scor, 3-0.

Oltencele, care s-au calificat în Cupa Challenge după ce au încheiat campionatul trecut pe locul cinci, se vor reuni pe 1 august.

 

Bojana Radulovic – nici la Craiova, nici la Constanţa

 

Site-ul handbalvolei.ro anunţa zilele trecute, în exclusivitate, că ridicătoarea SCM-U, Bojana Radulovic, a semnat un contract valabil pe un an cu vicecampioana României CSV 2004 Tomis Constanţa, dar preşedintele clubului craiovean, Nicu Stoian, a spus ieri că jucătoarea sârbă nu şi-a încheiat conturile cu Craiova: „Este o perioadă în care jucătorii liberi de contract, aşa cum este şi Bojana, negociază cu mai multe echipe. Noi am vorbit cu ea şi ne-a zis că a discutat cu cei de la Constanţa, dar nu a semnat nimic. I-am făcut şi noi o ofertă, dar este tentată să meargă în Azerbaidjan, unde ar lua un salariu cu mult mai mare decât în România. Rămâne să vedem ce decizie va lua, iar dacă va pleca trebuie să ne orientăm spre altă ridicătoare".

Două formaţii româneşti, CSV 2004 Tomis Constanţa şi Ştiinţa Bacău, vor evolua în Cupa CEV. Formaţia de la malul mării va înfrunta Aruji Anorthosis Famagusta (Cipru), iar Ştiinţa Bacău va întâlni campioana en-titre a Germaniei, Rote Raben Vilsbiburg. A patra formaţie din ţara noastră care va evolua în ediţia viitoare a cupelor europene, Dinamo Bucureşti, îşi va afla adversara vineri, când, la Viena, va avea loc tragerea la sorţi din Liga Campionilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU