7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii au preşedinte nou

Pandurii au preşedinte nou

Gorjean la origini, Eugen Pârvulescu a primit girul Consiliului de Administraţie al pandurilor şi va fi numit preşedinte executiv cu puteri depline. „Am decis ca şi conducerea clubului să fie preluată de profesionişti. Făcând un inventar al persoanelor care ar putea conduce clubul, l-am simţit pe Pârvulescu aproape de noi. El provine din judeţul Gorj şi am decis că este o persoană potrivită pentru a prelua Pandurii. A fost şapte ani în lotul naţional de arbitraj, face parte din Comitetul Executiv al FRF şi este conducător la o echipă de fotbal în prezent. Am discutat cu el şi este încântat de ideea de a reveni pe meleagurile strămoşeşti şi de a ne ajuta să punem bazele unui altfel de club", a confirmat directorul general al SNLO, principalul finanţator al pandurilor, Daniel Burlan. Pârvulescu va prelua conducerea pandurilor după ce-şi va încheia conturile cu actualul club, Voinţa Sibiu.

 

CV de antrenor: tânăr, ambiţios şi motivat

 

Una dintre primele decizii ale lui Pârvulescu va fi numirea unui antrenor, lucru ce ar trebui să se întâmple în această săptămână. „Pârvulescu va alege antrenorul, bineînţeles în urma discuţiilor purtate cu Consiliul de Administraţie al clubului. Până la sfârşitul acestei săptămâni ar trebui numit antrenor. Sunt mai multe variante, nu vreau să le spun, deocamdată", a mai declarat Burlan. Eugen Pârvulescu ştie care este profilul noului tehnician de la Pandurii. „Mulţi antrenori s-au propus la Pandurii. Putem avea o listă mare, chiar de 20 de antrenori, însă vrem unul tânăr, ambiţios, motivat cu care să atacăm promovarea. Ce am putea să ne propunem altceva decât promovarea? Nu aş fi venit pentru alt obiectiv. Vrem să facem o echipă cu care în viitor, în Liga I, să nu mai avem obiectiv evitarea retrogradării", a declarat Pârvulescu. În condiţiile numirii lui Eugen Pârvulescu la conducerea pandurilor, pe lista posibililor tehnicieni care ar putea prelua echipa ar trebui adăugaţi ex-stelistul Marius Baciu şi Alin Artimon. „Îl ştiu foarte bine pe Marius Baciu, am lucrat cu el. E adeptul disciplinei şi încearcă să-l copieze pe Victor Piţurcă, alături de care a lucrat la Steaua. Ştie să ţină vestiarul în mână, să fie prieten cu jucătorii, dar până la un anumit punct".

Pandurii Târgu Jiu nu intenţionează să arunce cu bani pentru achiziţionarea jucătorilor, ci dă prioritate tinerilor fotbalişti din judeţ. Lotul actual va fi restructurat masiv, jucătorii cu oferte din Liga I urmând să plece de la club.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU